2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تلگرام منم میرم ی چنتا کانال بعدش میخابم

مثل منی آخر از نی نی سایت میرم تل 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
عزیزم اینارو گفتی مواظب باش درخواست دوستی های مَردای زن نمای سایت سرازیر نشه برات 

میدونی دلم خونه حالا خودش میگه میخاستی موتظب زندگیت باشی این بلا نیاد دوست دارم منم خیانت کنم بهش بگم میخاستی مواظبم باشی

اره بابا..این روزا ک کروناهم ک بدتر شده حاله روحیم بدتر شده..کلا یجورایی اعصابم خورده..ولی بروز نمید ...

منم دنبال کارم و باید خودمو خوب نشون بدم

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
اینم وضعیت ما....از اینستاهم خوشم نمیاد..نصب نکردم

اینستا دارم ولی خوشم نمیاد باز کنم 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
نه عزیزم بگو

تا جایی که سعی داری بخاطر بچه های نازت ازدواج مجدد نکن

اونا بد جور ضربه میخورن مخصوصا که پسرن

البته دختر پسر فرقی نداره هردو به اندازه خودشون ضربه میبینن

من خودم به مادرم هرگز اجازه نمیدادم ازدواج کنه

تااینکه فهمیدم یواشکی ازدواج کرده و از پیشش رفتم 

تو اگههههه میتونی و روحیه بچه هات برات مهمه تا جایی که سعی داری ازدواج نکن

بخاطر بچه هات میگم چون بد جور ضربه میخورن

ولی ممکن هم هست بچه هات راضی باشن

خلاصه یا ازدواج نکن بخاطرشون یا بهشون بگو که اونام راضی باشن تا اذیت نشن

بخاطر خودت گفتم عزیزم امیدوارم ناراحت نشده باشی💖😘

این کاربری دست دونفره⚘😘
منم نداشتم ولی امروز نصب کردم دوست دارم مثل شوهرم بشم میخام ازش انتقام بگیرم

حالاچرا از اینستا میخای اینکارو انجام بدی 

اره انشالله ی کار خوب پیدا میکنی.ازین وضعیت درمیای

انشالله . ممنون . سلامت باشی 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
تا جایی که سعی داری بخاطر بچه های نازت ازدواج مجدد نکن اونا بد جور ضربه میخورن مخصوصا که پسرن البت ...

نه عزیزم بچه هام کوچبکن ۴ و ۶ ساله ازدواج نمیکنم اما دلم از بی مهربی پره الانم خونه ی خودمم پیش شوهرم