2777
2789
عنوان

مگه نگفتن امشب ماه صورتیه؟😐

136 بازدید | 11 پست

پس چرا صورتی نیست؟😂

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.

دروغ😂😑

منحرف نباشین بابا اه منظورم H2O هست :/                         شنیدم ک دعاهاتون خیلی تاثیر داره و سریع مستجاب میشه🙏🏻میشه لطفا خواهرا منو هم دعا کنین که خونمونو جابه جا کنیم و بریم یه جای خوب:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ابی میبینم   😏

واسه من بنفشه که😐

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
دیشب بود.البته من یادم رفت ببینم

🥲منم

واسه من بنفشه که😐

چ خوب  وای وای از من   داره تغیررر رنگ میده شد  پسته ای جللل  خالق 🙄🙄🙄😃😃

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

آیا ابرماه صورتی واقعا صورتی خواهد بود؟

جواب روشن  است خیر رنگ ماه تغییری ندارد

در فرهنگ بسیاری از ملل از جمله قبایل بومی اولیه آمریکا، در طول چرخش سالانه ماه به آن اسامی متفاوتی می‌دهند و به این طریق آن را را دنبال کنند.

بنابراین اگر چه قرص کامل ماه در ماه آوریل صورتی نام دارد، رنگ آن صورتی واقعی نیست.

در واقع این نام آن از فلوکس یا گل آتشین گرفته شده که یک گیاه صورتی رنگ وحشی است که در ماه آوریل در سراسر کانادا و آمریکا می‌روید.

در نقاط مختلف جهان، برای ابرماه آوریل نام‌های دیگری هم به کار می‌رودکه از جمله "ماه جوانه علف"، "ماه تخم مرغی" و "ماه ماهی".