2777
2789
عنوان

ی اشتباه ب قیمت ابرو

199 بازدید | 17 پست

بچه ها این قضیه برا دوستمه الان زنگ زده ناراحتی میکنه دوستم در مرحله جداییه حدود یکسالی میشه ک با همسرش زندگی نمیکنه و از سر تنهایی ب دوس پسر سابقش ک از قضا لاشی هم بوده زنگ زده  در حد تماس تصویری تو اینستا و چت کردن باهاش حرف زده ی کوچولو هم در حد +18حالا دوس دختر پسرع پیام داده ک تو چرا با دوست پسر من بودی باهاش چت کردی شات چت هاشو داره اینم استرس گرفته ک اگه شوهرم بفهمه مهرمو نمیده چون پسره شو هرشو میشناسه البته با پیج فیک و ی خط دیگه باهاش حرف میزده ولی خوب الان از استرس داره سکته میکنه میگه بابام اینا بفهمن چیکار کنم 

این کاربری دست دونفره مخمو نخورین و کارگاه بازی در نیارین😠😡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو مهریه تاثیری نمیزاره  ولی کارش اصلااا خوب نبوده

میدونم منم بهش گفتم میگه خودمم میدونم تحت تاثیر احساستم بودم و ی مدت کوتا باهاش حرف زده الان من چجوری ارومش کنم 

یعنی جدا نشده رفته  با ex اش؟! عجب ! خاینه بتمام معناست! اصلا خودتو درگیرش نکن که فردا برای تو ...

بچه ها بیاین قضاوت نکنیم من میدونم کارش بد بوده ولی این بدبختم از سر تنهایی و ی جورایی تلافی از شوهرش اینکارو کرد الان یکساله ک شوهرش رفته و کارشون تو دادگاهه