بچه ها من از موعدم گذشته و فقط یک روز کمی لک بینی داشتم دیشب بی بی چک استفاده کردم بعد نیم ساعت دیدم یک هاله خیلی خیلی کمرنگ افتاده و صبح دیدم قشنگ دوتا خط مشخصه دوباره رفتم یکی دیگه خریدم اول زد منفی ولی بعد دوساعت مثبت شد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️ واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
با وجود لکه ممکنه باردار باشی؟ من سحر بی بی چک زدم یک هاله خیلی خیلی کمرنگ بود کلی خوشحال شدم الان رفتم دستشویی دستمالم ی کوچولو لکه گرفت. حالم گرفته شد اصن
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود.... صحنه پیوسته بجاست... خرم آن نغمه ک مردم بسپارند به یاد...