2777
2789
عنوان

مثبت شدن بی بی چک بعد چند ساعت

19245 بازدید | 92 پست

بچه ها من از موعدم گذشته و فقط یک روز کمی لک بینی داشتم دیشب بی بی چک استفاده کردم بعد نیم ساعت دیدم یک هاله خیلی خیلی کمرنگ افتاده و صبح دیدم قشنگ دوتا خط مشخصه دوباره رفتم یکی دیگه خریدم اول زد منفی ولی بعد دوساعت مثبت شد 

الان من باردارم یا منفیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا منفی

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

با وجود لکه ممکنه باردار باشی؟ من سحر بی بی چک زدم یک هاله خیلی خیلی کمرنگ بود کلی خوشحال شدم الان رفتم دستشویی دستمالم ی کوچولو لکه گرفت. حالم گرفته شد اصن

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود.... صحنه پیوسته بجاست... خرم آن نغمه ک مردم بسپارند به یاد...

هی این تاپیک های بی بی چک رو میبینم وسوسه میشم برم بیبی بزنم  

شماهم دو روز دیگه تست کن انشالله که بارداری

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 
هی این تاپیک های بی بی چک رو میبینم وسوسه میشم برم بیبی بزنم     شماهم دو روز دیگه تست کن ...

دقیقا منم یعنی روانی شدم این چندروز اخرانتقال تاازمایش امروز روز11 هستم وای شنبه میرم ازمایش

با وجود لکه ممکنه باردار باشی؟ من سحر بی بی چک زدم یک هاله خیلی خیلی کمرنگ بود کلی خوشحال شدم الان ر ...

خب خیلیاتوبارداری لکه بینی دارن دوست عزیز اگه بیبی چکت مثبته آزمایش بده اگه مثبت باشه باید بری دکترزنان 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏