2777
2789

اخه دو تا مذکر با هم؟!

چقدرم طرفدار داره 

فقط ۱۰۰صفحه خوندم حالت تهوع گرفتم 

فاز اونی که گفت بارها خوندم و برام تکراری نمیشه و بهم معرفیش کرد چی بود واقعا؟!😐

دوست داشت دیگ😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

کی میخاین بفهمین ال جی بی تی ها هم ادمن انقد ب چشم بد و تنفر نگاهشون نکنین😐

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب دیگه این فکت یه جامعه است

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
بعضیاشون فقط فاز اونارو دارن و ادا در میارن

اونا همجنس بازن😐

همحنس گرایی ی گرایشه مث شما ک استریتی و گرایش ب جنس مخالف داری:)

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
خوندی؟!

ن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

همجنس باز و همجنس گرا فرقشون چیه؟

همجنس باز فقط از سر شهوت رابطه برقرارمیکنه و فکرش فقط همخابیه اما همجنس گرا میلش ب هم جنسشش هست تو همه چیز زندگی و ن تنها رابطه ی جنسی درست مثل ی ادم استریت ک همه چیزو در کنار شریکش داره رابطه هم داره

پسره واسه نوتلا ذوق میکرد یا اون یکی پسره برا پسر اصلیه غیرتی میشد🤦

😂😂😂