2777
2789
عنوان

بی محبتی همسرم

118 بازدید | 8 پست

سلام.چهارساله عروسی کردم و.شوهرم با اینکع ادم خوبیه اما بهم توجه نمیکنه.محبت نمیکنه.غیر از موقع 

زندیکی اصلا از نظر عاطفی نزدیکم نمیشه.

خیلی بهم میریزم.ن بوسم میکنه نه بغلم.من خیلی ادم احساسی هستم.چندبار تاحالا بهش گفتم چی میخوام اما بعدش بی فایذه است.واقعا سختمه.هرشبمو با گریه صبح میکنم که چرا انقد بهم بی توجهه😭😭😭

خیلی ادم خوبیه ولی محبت نمیکنه‌و اینا؟

این چ مدل خوب بودنه😐

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مزخوای بگی ادم خوبیه ولی شوهر خوبی نیس.درک میکنم شوهر منم همینطوره و از همه بدتر پدر خوبی هم نیس

اره تو.رابطمون راضی نیستم بدتر از اون اینه که وقتی این حرفا رو باهاش درمیون میزارم میگه زندگی که این چیزا نیست.

خب پس زندگی چیه؟😔