2777
2789
غزل جون من ماه رمضون رفتم نتونستم خوب تو بازار خرید کنم اکثرشون بسته بودن و وسیله برقیها همه جنس خوب بود تا اونجا که من دیدم مارک چینی نداشت به نظرم چیزی که مد نظر داری اینجا قیمت بگیر رفتی اونجا دیدی قیمتش خوبه خرید کن سرویس قابلمه های سرامیک خوشگلی داشت ولی من چون قیمت نمیدونستم خرید نکردم ترسیدم بیام اینجا ارزونتر باشه کتونی آدیداس ونایک هم قیمت همینجا بود لباسها وکفش هم همه ترک بودن جلفا میری حتما کلیسای سن استپانوس برو یه حال وهوای روحانی وآرامش خاصی داره به جلفا خیلی نزدیکه ببخش نتونستم کمکی بهت کنم انشاله سفر خوبی داشته باشی وخوش بگذره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته پیش جلفا بودم. اولا منطقه سرده لباس گرم بردار. دوم اینکه همه جا بنداز بنداز هست، بهتره قیمت جنسی که میخوای بخری رو بدونی که بتونی خوب بخری. سوم از جاهای اول بازار خرید نکن که گرون میدن. بازار روسهاش واسه لباس خوب بود. مواد شوینده هم ارزونتره از تهران و فروشگاهها. سعی کن جمعه هم نری که شلوغه و ممکنه ترافیک بشه.
قلب شما در سکوت و آرامش، به اسرار روزها و شب ها شناخت می یابد/ جبران خلیل جبران
جلفا قیمتا ارزونه خ خ اما نگاه کن خیلیاشون قاچاقن یه وقت چینی نباشن. اما تبریز اومدی سری به بازار بزن و تربیت لباسای شیک ترک بخر و ببر
خداوندا شرمسارم که بر درو دیوار شهرم همه جا نام توست اما دریغ از اینکه در رفتار و کردارها بتوانم ترا بیابم
تونستی لباس راحتی توخونه ای و لباس زیر هم بخر مارک تکنورو... اینا به نسبت بقیه شهرا قیمتش بهتره جون اولین جایی که وارد میشه جلفاس
بچه بود چادرسر میکرد همه گفتند:بچه است نمی فهمد. بزرگترشدبازهم چادر بر سر داشت همه گفتند:مادرش مجبورش می کند، ازدواج کرد باز هم چادربرسر داشت بازهم همه گفتند:از ترس همسرش چادر سر میکند. همیشه دنبال دلیلی برای تخریبش بودندولی هیچ گاه نفهمیدند:عاشق است عاشق حجاب زهرا(س) نفهمیدند تمام عمرش را وقف این عشق کرد.
غزل جون لباس گرم یادت نره اسم بازارش ویادم نیست فکر نکنم اسم خاصی داشته باشه شهر خیلی کوچیکه به هر کی بگی راهنماییت میکنه بازار روسها هم که تابلو زده اگه پنج شنبه جمعه نباشه که از خلوتی خیابونها تعجب میکنی انگار تو شهرک مسکونی داری رفت وآمد میکنی پنج شنبه جمعه ها خود تبریزی ها وشهرهای اطراف میان اونجا شلوغ میشه دو تا بازار بیشتر نداره من که اونجا بودم داشتن یه پاساژ و راه اندازی میکردن نمیدونم تا حالا دیگه راه افتاده یا نه