از صبح که از خواب بیدار میشه یک سره جیغ میکشه دیگه حسابی سردرد گرفتم نمیدونم چه کارش کنم هیچ جوره هم ساکت نمیشه کمکم کنید تو رو خدا می ترسم آخر دیوونه بشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤
پیاو نهماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاشهات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمیجنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!
با حاله که ،لذتشو ببر،همه بچه ها تو این سن جیغ میزنن،مادر شوهر من میگفت به خاطر اینه که میخواد زبون باز کنه،ببین بعضی چیزا فقط ی بار اتفاق میفته و دیگه تکرار نمیشه،مثل همین جیغ زدن بچه،راه افتادنش،نشستنش،(البته برای اولین بار)اولین کلمه هاش،از همه این لحظه ها خاطره بساز ولذت ببر
بازی هم میکنم از ذوق جیغ میکشه حس میکنم شنوایی کم شده بدبختی بغلی هست و مامانی، پیش باباش می ...
عزیزم بار صبور باشی تا دوره اش بگذره ... تو سنیه که چیزای جدید کشف میکنه
قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤