2777
2789
عنوان

مردم مریضن بخدا فقط میخان گند بزنن به اعصاب ادم

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 33 پست
تو هم بگو دلم واسه شوهرت میسوزه زن بیکارش دست از سر پست ۴ سال قبلم برنمیداره😂😂

اینقد بیکار که رفته پست چهار سال پیشو پیدا کرده

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
من دختر بیشتر دوست دارم اما چیزی ب رو خودم نمیارم جلو بچه ها 😬

😂😂

والا دله دیگه 

یه چیزو بیشتر دوست داره 

ولی الان من میمیرم واسه بچم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂 والا دله دیگه  یه چیزو بیشتر دوست داره  ولی الان من میمیرم واسه بچم

من دوقلو حاملم دختر دوست دارم شوهرمم دختر دوسته ولی خب نمیشه بعدا چیزی ب روشون آورد دیگه😂

البته خونواده همسرم پسر دوست دارن این ب اون در

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
من دوقلو حاملم دختر دوست دارم شوهرمم دختر دوسته ولی خب نمیشه بعدا چیزی ب روشون آورد دیگه😂 البته خو ...

ایشالا خدا حفظشون کنه براتون 

همین که هستن والا نعمته 

من خودم سه سال درگیر نازایی بودم خدا میدونه چقدر برای بچه دار شدن سختی کشیدم سه بار جراحی شدم فقط 

بعد این خانوم ندونسته میاد یه چیزی میگی جیگر ادم میسوزه

ایشالا خدا حفظشون کنه براتون  همین که هستن والا نعمته  من خودم سه سال درگیر نازایی بودم ...

ای وای🥺

خدا حفظ کنه بچتو برات.

بیخیال عزیزم ی چی میپرونن میرن نمیفهمن چقد تاثیر بد میذارن با ی حرف

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
ای وای🥺 خدا حفظ کنه بچتو برات. بیخیال عزیزم ی چی میپرونن میرن نمیفهمن چقد تاثیر بد میذارن با ی حر ...

مرسی گلم خدا شما و بچه هاتونو حفظ کنه

مرسی گلم خدا شما و بچه هاتونو حفظ کنه

مرسی از دعای قشنگت🥰❤️

والا یه مادر خستم  که از صبح تا الان طه دقیقه ننشستم بعد یکیم میاد به ادم میگه دلم به حال بچت م ...

اصلا شما تو همون پست هم گفتی با اینکه دختر دوس دارم ولی هنوز پسرم نیومده عاشقش شدم اصلا حرف بدی نزدی 

اون با میزان عقل و فهم خودش برداشت کرده به دل نگیر 

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .