2777
2789
ادم یه وقتایی خیلی افسردس یه وقتایی خیلی انرژی داره. بیماری اعصاب و روانه. دارو میخورن که کنترل بشه ...

خب اخه میدونی چیه مثلا خیلی اهل شوخی هستم..کلا شوخ طبع هستم..ولی در کل ی کمی زود رنج هم هستم زود حرصم در میاد..مثلا تو اوج شوخی یکی هی تکرار کنه مثلا ۳ بار پشت هم بگه بیا شام تو بخور دیونه میشم..میگم ی بار به اون میگن چرا هی تکرار میکنی..یا مثلا مادرم دلم میسوزه واسش نمیخوام شام درست کنه سنش بالاست میام میبینم درست کرده دوست دارم غذامو بریزم بره..ینی منم دو قطبی هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمانش چیه و من چیکار کنم

فک کنم روانپزشک خودش میگع چطور رفتار کنب

تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔
خب اخه میدونی چیه مثلا خیلی اهل شوخی هستم..کلا شوخ طبع هستم..ولی در کل ی کمی زود رنج هم هستم زود حرص ...

تو نت بیشتر بخون اگه بازم فک کردی...با یه روانشناس صحبت کن، تشخیصش سخته! یکی بعد از صحبت با ۶ هزار دوقطبی گفته هیچ تشخیص قطعی نیست و فقط گمانه ولی اگه اطلاعاتت بالا بره خودت دستت میاد.

میترسم از اعتمادم پشیمون بشم🥺

نترس اگه قابل اعتماد باشن حتما کمکت میکنن منم به کسی نگفتم با شوهرم رفتم بیمارستان اونجا که بستری شدم خانوادم فهمیدن چون میدونم قابل اعتماد نیستن حالو بدتر میکردن با حرفاشون  

وقتی فهمیدن چطور رفتار کردن؟

گفتن تو دیگه باعث ابروریزی ماشدی گفتن اگه طلاق گرفتی نیای سمت ما برو تو کوچه خیابون بخواب جای نگو پدر مادر داری خلاصه خیلی حرفا گفتن ولشکن دیگه 

تنها کسی که درکم میکرد شوهرم بود خیلی باهام اذیت شد ولی خم به ابروش نیاورد تا الان که 3سال از اون قضیه میگذره بازم مثل یه بچه مراقبمه

اسی متاهلی یا مجرد اگه خانوادت درکت نمیکنن بهتره نگی بهشون دوستی خواهری برادری اگه داری خوبن باهات با یکیشون درمیون بزار کمکت کنه خیلی بیماره بدیه 

گفتن تو دیگه باعث ابروریزی ماشدی گفتن اگه طلاق گرفتی نیای سمت ما برو تو کوچه خیابون بخواب جای نگو پد ...

خوبه که حداقل اونو داری. خدا برات حفظش کنه. قدرشو بدون.

من مجردم ۱۹سالمه