2777
2789
یهو ناراحت میشه یهو میخنده مثلا وسط بگو و بخند بدون اینکه اتفاقی بیفته گریه اش میگیره یا یه لحظه ع ...

ببین شوهر منم همینه یساعت دعوا میکنع یساعت خوبه میاد میگه ببخشید صبحا که پامیشع دوست داره منو اذیت کنه میاد پامو قلقلک میده یا ادامو در میاره حرصم بده من دیروز اروم زدم شونه اش پاشد منو گرفت زد دعوا راه اتداخت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوقطبی هستید شما  میشه بگید چطوری میشه ی دو قطبی منظورم رفتارهاش جطوریه

تو فاز افسردگی خیلی بی انرژه و بی انگیزه اس بعد تو فاز شیدایی خیلی انرژی و اعتماد به نفس داره. دوفاز کاملا متضاد

بالا که چیزی نگفتید..میشه توضیح بدید ینی چی

ادم یه وقتایی خیلی افسردس یه وقتایی خیلی انرژی داره. بیماری اعصاب و روانه. دارو میخورن که کنترل بشه ولی درمان قطعی نداره. اگه بقیه درکت نکنن خیلی سخته.

ببین شوهر منم همینه یساعت دعوا میکنع یساعت خوبه میاد میگه ببخشید صبحا که پامیشع دوست داره منو اذیت ک ...

تو نت بیشتر دربارش بخون بعد اگه بازم این فکرو کردی میتونی بگه با یه روانشناس صحبت کنه.

ببین شوهر منم همینه یساعت دعوا میکنع یساعت خوبه میاد میگه ببخشید صبحا که پامیشع دوست داره منو اذیت ک ...

نمیشه قطعی گف ولی شاید دوقطبی داشته باشن

تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔
تو نت بیشتر دربارش بخون بعد اگه بازم این فکرو کردی میتونی بگه با یه روانشناس صحبت کنه.

صحبت نمیکنه که فیلم ازش دارم یواشکی دکترم نمیاد اصن میشه برم دکتر نشون بدم قرص بده