2777
2789

خانوما الان یه سری نیان بگن مگه پدرم خجالت داره

من خودم مجرد بودم سر خیلی چیزا خجالت داشتم که حالا میدونم خیلیاش الکی بوده و درست نبوده

کلا شما از گفتن چه چیزی خجالت میکشید جلو همسرتون یا پدرتون

من با بابام راحتم بغلش میکنم کشتی میگیریم باهم 

از همه لحاظ راحتیم در حدی که تاریخ سیکل مونم میدونه😁

این کاربری واگذاری  شده  به  حسین GKخریداری کردم  از  صاحبش☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین باری که داشت نشونه های بلوغ توی من ظاهر میشد میلی از بابام خجالت میکشیدم ،مامانم و حتی خود بابام باهام صحبت میکردن میکفتن طبیعیه ولی من بازم واقعا معذب بودم،لباس گشاد میپوشیدم قوز میکردم توی حمع نمیومدم🙄خواهرمم که ازم کوچیکتر بود تهدیدم میکرد که میره به بابام میگه من سوتین میبندم یا قاعده میشم😂ازم باج میگرفت

با بابتم خیلی رودرواسی داشتم دوران مجردی اما الان نسبتا بهتر شدم از وقتی ازدواج کردم اما مثلا پریود بودنم رو نمیگفتم , یا حتی الان پیشبابام زیادی با شوهرم شوخی اینا نمیکنم , ولی با شوهرم کلا راحتم 

با پدرم اصلا رودربایسی ندارم 

با برادرمم همینطور

حتی وقتی پریود میشم بهشون میگم برام پد بگیرن همراش کلی کاکائو و کمپوت و مخلفات میگیرن میگن ضعیف میشی  

تو دنیای من یکی بزنی 6 تا میخوری 6 تا بزنی 20 تا میخوری..خلاصه ب دریا وصله/همونیم که  هیچوقت تسلیم نشد..همینکه پدرومادرم میخندن خوشبختم/Sen büyük dünyada küçük bir kalpsin/خدایا میام گله کنم ازت..چشمم به پدرو مادرم میوفته هزار بار شکرت میکنم💙/غما هم میگذره^بیخیال رفیق.چایی بریزم؟:)/اللهم همان که میدانی♥/من بیشتر از اونی که فکر کنی زمین خوردم.ولی خب.تخس بار اومدم فقط میخندم✌/ما چون ز دری پای کشیدیم.کشیدیم/کم و کسری مرا دید ولی پیشم ماند.او رفیقی است که پای ضررم میماندY💛/از اولش خدا بوده.از اینجا به بعدشم خدا هست:)/قوی باش.خدا عاشق بچه پرروهاس😊