2777
2789
عنوان

خانمایی که از عفونت خلاص نمیشن

169 بازدید | 24 پست

من دکتر رفتم چن سری ولی فقط از شر خارش شدید خلاص میشم و عفونت هنوز هست این ماه به زور پریود شدم زعفران دم کرده خوردم از یه طرفم میترسیدم باردار باشم ولی چون جلوگیری میکنیم زیاد تو فکرش نبودم چرا خوب نمیشه عفونتم خسته شدم همش روی پد روزانم عفونت هس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تو لگن سرکه و اب و جوش شیرین و نمک بشین  وقتی بلند میشی عفونتا رو میبینی . عسل تزریق کن &n ...

من درد ندارم یا سوزش و خارش فقط داروهم مصرف کردم نمیدونم چرا شرش کنده نمیشه ینی همه اینطور هستن؟

من درد ندارم یا سوزش و خارش فقط داروهم مصرف کردم نمیدونم چرا شرش کنده نمیشه ینی همه اینطور هستن؟

شاید عفونت نداری . ترشح خالی هست . 

اخه ی بار من ترشح داشتم رفتم دکتر گفت عفونت نداری و فقط ترشح خالیه 

ی بار موقع رابطه سوزش داشتم رفتم گف عفونت قارچی ولی الان هیچی نیس فقط میبینم ترشح دارم  

ترشحت اگ بو دار و روان هس باکتریایی هس. اگ ترشحت پنیری هس و باز بو دار قارچی ک ب همراه خارش زیاد ایجاد میشه

من هر دوش رو دارم و با انتی بیوتیک و شیاف های پربیوتیک و داروهای ضدقارچ یکماه خوب میشم مجدد شروع میشه. ( با وجود رعایت همه نکات بهداشتی) 

یک هفته ای میشه از پوست جفت استفاده میکنم از عطاری گرفتم میجوشونم و توی تشت میریزم و ب مدت ۲۰دقیقا میشینم. خارشم کاملا بر طرف شده ترشحاتم کم شده و اگ شورت بپوشم بوی بد میگیره اگ نپوشم و هوا جریان داشته باشه بویی نداره دیگه

ترشحات فقط بی رنگ و سفید طبیعیه

اخه من همه چیو رعایت میکنم میشورم خودمو هرروز بعد از رابطه حتی پد روزانه استفاده میکنم حتی شورتمم زود ب زود عوض میکنم بخدا اون موقع ک زیاد اهمیت نمیدادم از این خبرا نبود😂