mary_nb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 3636 عنوان رنگ مو 81 بازدید | 8 پست برای موهای سفید شده چه رنگ مویی مناسبه تا رنگ بگیره؟ باید دوبار موها رنگ بشه یا برندی هست که مناسب باشه برای موی سفید؟ من برند ایرانی امتحان کردم رنگ نگرفت 45دقیقه هم رو سرم بود اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت میدهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری میکنند... 1400/02/07 | 11:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazi_m20 عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 9242 رنگ تیره اول باید روشون بزنی بعد هر رنگی خواستی یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
mary_nb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 3636 رنگ تیره اول باید روشون بزنی بعد هر رنگی خواستی اهان ممنون فکر کردم با یبار رنگ شدن حله 😑 اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت میدهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری میکنند...
mary_nb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 3636 مامان من موهاس خیلی سفیده رنگ پروسکا گذاشت ایرانیه خوب گرفت؟ من آنیکا گزاشتم لوازم ارایشی نرفتم همینجوری همسرم از افق کوروش گرفته 🤐 اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت میدهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری میکنند...
فاجعه عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 237 خوب گرفت؟ من آنیکا گزاشتم لوازم ارایشی نرفتم همینجوری همسرم از افق کوروش گرفته 🤐 اره قشنگ پوشوند موهاش یه دست سفید بود همشم گرفت چه رنگ قشنگیم شد
مرجان_بانو1 عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 8801 برای پوشش سفیدی باید رنگ غلیظتر بزنی یعنی لباس میزان اکسیدان کمتر رو سفیدی بزنی بعد اکسیدان بیشتر بریزی برای بقیه مو
mary_nb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 3636 برای پوشش سفیدی باید رنگ غلیظتر بزنی یعنی لباس میزان اکسیدان کمتر رو سفیدی بزنی بعد اکسیدان بیشتر ب ... ممنون عزیزم ❤️ اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت میدهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری میکنند...
گل۱۰محبوبه۴شب عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 5242 مامان من موهاس خیلی سفیده رنگ پروسکا گذاشت ایرانیه شماره ی چند؟ زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی