2777
2789
عنوان

رنگ مو

81 بازدید | 8 پست

برای موهای سفید شده چه رنگ مویی مناسبه تا رنگ بگیره؟ باید دوبار موها رنگ بشه یا برندی هست که مناسب باشه برای موی سفید؟ 

من برند ایرانی امتحان کردم رنگ نگرفت 45دقیقه هم رو سرم بود 

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

رنگ تیره اول باید روشون بزنی بعد هر رنگی خواستی

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رنگ تیره اول باید روشون بزنی بعد هر رنگی خواستی

اهان ممنون فکر کردم با یبار رنگ شدن حله 😑

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
مامان من موهاس خیلی سفیده رنگ پروسکا گذاشت ایرانیه 

خوب گرفت؟ من آنیکا گزاشتم 

لوازم ارایشی نرفتم همینجوری همسرم از افق کوروش گرفته 🤐

برای پوشش سفیدی باید رنگ غلیظ‌تر بزنی یعنی لباس میزان اکسیدان کمتر رو سفیدی بزنی بعد اکسیدان بیشتر ب ...

ممنون عزیزم ❤️