2777
2789
عنوان

کودک دو ساله

1035 بازدید | 24 پست

دختر من دو سال و بیست روزسه که تازه از شیر گرفتمش 

اما چند تا سوال دارم در مورد پوشک 

اینکه ادرار و مدفوعش و میفهمه اما نمیگه بریم دستشویی 

پی پی که میکنه بعد میگه 

اما ادرارشو اصلا نمیگه و اینکه هنوز صبح ها که بیدار میشه میبینم پوشکش خیسه و مشخصه شب چند بار ادرار کرده 

یه ذره این رفتار نگرانم کرده 

به نظرتون طبیعیه یا نگرانیم درسته؟ 

ممنون میشم راهنماییم کنین 

البته یه دفعه یه مطلب خوندم که آمادگی تو بچها متفاوته 

و یه سوال دیگه کودک دو ساله چقدر و چند بار ادرار در روز داشته باشه طبیعیه 

مامانا تجربهاتونو بنویسین برام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم طبیعیه خواهر زاده منم همین جوریه تا دو نیم سالگی انشالله یاد میگیره دختر دوست من دو نیم‌سالگی خودش پوشک نخواس فهمید که دسشویی رفتن چیه...‌‌فشار نیار ب بچه ک میدونم نمیاری❤

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
ن عزیزم طبیعیه خواهر زاده منم همین جوریه تا دو نیم سالگی انشالله یاد میگیره دختر دوست من دو نیم‌سالگ ...

نه اصلا هیچ اصراری بهش ندارم خودم گذاشتم برای حدود سه سالگی 

اما شب ادرار کردنش نگرانم کرده بودم 

میخواستم بدونم بچها ی دیگه هم تو این سن شب ها ادرار میکنن

عزیزم تازه از شیر گرفتیش اجازه بده پنج شش ماه بگذره.درضمن هنوز آمادگی نداره.بذار نزدیک سه سال شد بگیر 

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

ببین گلم پسر من دو سال و دو ماهشه الان سه ماه از پوشک گرفتمش( البته در واقع خودش این کارو کرد) مهمترین نشونه ش اینه که شب تا صبح پوشکش خشک باشه البته اینم بگم بعضی بچه ها تا ساعت ۱۱_۱۲ خوابن بچه من نهایت تا ۸_۹ می‌خوابه.بعدم اول پنج ماه پیش پی پیشو قبل از انجام می‌گفت دو ماه بعدشم جیششو گفت

سلامتی پسرام و شوهرم🥂🍷🍷
عزیزم تازه از شیر گرفتیش اجازه بده پنج شش ماه بگذره.درضمن هنوز آمادگی نداره.بذار نزدیک سه سال شد بگی ...

قصد از پوشک گرفتن ندارم بخدا 

میخوام بدونم همه ی بچها تو این سن شبا تو پوشک ادرار میکنن 

اگر این و ميدونين بهم بگین 

طبیعیه عزیزم این بچه هنوز آمادگی از پوشک گرفتن رو نداره

دختر من ۲۲ ماهشه خودش روزی ۲۰ بار میگه جیش میبرمش دستشویی شاید فقط دوبارش جیش کنه چون محیط دستشویی براش تازگی داره

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست 
قصد از پوشک گرفتن ندارم بخدا  میخوام بدونم همه ی بچها تو این سن شبا تو پوشک ادرار میکنن  ...

اره عزیزم دختر من سه سال و نیم تا همین دوماه پیش پوشکش شبا پر میشد گاهی.الان یک ماه از پوشک گرفتم خیلی راحت چون هم دیگه کامل حرف میزنه اما اصلا خونم نجس نکرد هم شبا پوشکش خشک.اگه عجله نداری دیرتر بگیرش هم خودت راحت تری هم اون طفل معصون

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
اره عزیزم دختر من سه سال و نیم تا همین دوماه پیش پوشکش شبا پر میشد گاهی.الان یک ماه از پوشک گرفتم خی ...

راستش یه دفعه یه دکتر بهم گفت 28 ماهگی آموزش بده اگر همکاری کرد که خب انجام بده اگر نکرد بزار برای سه سالگی 

من عجله ندارم راستش فقط ترسیده بودم از اینکه شبا ادرار میکنه تو خواب 

راستش یه دفعه یه دکتر بهم گفت 28 ماهگی آموزش بده اگر همکاری کرد که خب انجام بده اگر نکرد بزار برای س ...

نه عزیزم طبیعیه.نگران نباش.منم دخترم آمادگی نداشت حتی تو سه سالگی.منم اصلا عجله نکردم صبر کردم دوماه پیش گرفتم از پوشک قشنگ همکاری کرد.خیلیها زود از پوشک گرفتن بچه هاشون دچار شب ادراری شدن