2777
2789
عنوان

مقدار انسولینم جواب نمیده 😢😢

225 بازدید | 39 پست

سلام من هفته ی 32 بارداریم .از اسفند ماه دارم انسولین میزدم .روزی بیست واحد .الان دیگه با اون دوز قندم پایین نمیاد .دیروز تا پنجاه واحد بردمش بالا تا قندم نرمال شد به خاطر کرونا میترسم برم دکتر .کسی شرایط من و داشته ؟دکتر براش دوزش و بالا برده باشه ؟

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه

شرایط شما رو نداشتم اما چرا با یه سری غذا که قند رو میارن پایین قندت رو کاهش نمی‌دی؟

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
شرایط شما رو نداشتم اما چرا با یه سری غذا که قند رو میارن پایین قندت رو کاهش نمی‌دی؟

مثلا چه غذاهایی گلم ؟

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قند بارداری داری؟یا کلا قند داری؟

چ انسولینی استفاده میکنه انسولینا زمینشون کم شدع

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

عزیزم من دیلبت دارم...الکی انسولین و کم و زیاد نکن...با مشورت دکتر انجام بده..

منم قندم نمیومد پایین با مقدار انسولینی ک میزدم الان رژیم گرفتم بهتر شده

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید
قند بارداری داری؟یا کلا قند داری؟ چ انسولینی استفاده میکنه انسولینا زمینشون کم شدع

بله قند بارداریه .نه قبل بارداری نداشتم

عزیزم من دیلبت دارم...الکی انسولین و کم و زیاد نکن...با مشورت دکتر انجام بده.. منم قندم نمیومد پایی ...

والله وضعیت سیاهه از کرونا میترسم برم دکتر عزیزم

بله قند بارداریه .نه قبل بارداری نداشتم

اها انشاءالله خوب میشی 

چرا قند بارداری میگیرن بضیا؟

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
عزیزم من دیلبت دارم...الکی انسولین و کم و زیاد نکن...با مشورت دکتر انجام بده.. منم قندم نمیومد پایی ...

اصلا قند و ..اینا نمیخورم .غذا نون و برنج میخورم ولی کمتر از قبل اونم چون واقعا گرسنه ام میشه به خاطر بارداری .ولی قند ساده اصلا نمیخورم

والله وضعیت سیاهه از کرونا میترسم برم دکتر عزیزم

اینجوری خطر ناک تره ک .هم واسه خودت هم بچت..

من یه سری سرخود ده واحد زیادش کردم دکترم گفت چرا کردی چون بدنت عادت میکنه ب تین مقدار و اگ کمتر بزنی دیگ قندت نمیاد پایین...سعی کن با رژیم کنترل کنی چون ممکنه خدای نکرده بعد بارداری هم استفاده کنی از انسولین

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید
اها انشاءالله خوب میشی  چرا قند بارداری میگیرن بضیا؟

عوامل زیادی دخیله عزیزم .مثل وزن و سن بالا ژنتیک و ...من قبل بارداری وزنم بالا بود سنمم چهل و یکه .فکر کنم از این دوفاکتور بود .ممنونم از دعای خوبت عزیز