2777
2789
عنوان

پودرهسته خرما

5799 بازدید | 25 پست

کسی پودرهسته خرما مصرف کرده؟

شنیدم خیلی خاصیت داره میخام درست کنم‌ تو بارداری بخوری ضررنداره؟

خدایا سپاسگزارم.سپاسگزارم.سپاسگزارم♥️♥️♥️♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همین دوروز پیش دادم اسیاب کردن، عالیه، من مثل قهوه دم می کنم می خورم، قبلا قهوه خرما رو می خریدم اینسری خودم درست کردم

میتونی کیک پختنی یا حلوا و...به اردش اضافه کنی

من همین دوروز پیش دادم اسیاب کردن، عالیه، من مثل قهوه دم می کنم می خورم، قبلا قهوه خرما رو می خریدم ...

منم هسته خرما بو دادم خودم و میخام بدم آسیاب کنه بریزم توشیر بخورم میشه؟

یاباید دم کرد؟

منم هسته خرما بو دادم خودم و میخام بدم آسیاب کنه بریزم توشیر بخورم میشه؟ یاباید دم کرد؟

میشه عزیزم، عالیه

فقط بعد از اسیاب کردنش باز هم با حرارت ملایم بذار بوداده تر بشه

میشه عزیزم، عالیه فقط بعد از اسیاب کردنش باز هم با حرارت ملایم بذار بوداده تر بشه

آها اینو نمیدونستم مرسی گلی😍😘😘😘

به نظرم الان که بارداری نخور این چیزها تا بیاد خاصیت و خوب و بدشو نشون بده طول می کشه امتحانش رو بگذار بعد بارداری

فردای روزگار کشف می کنند فلان ماده توی هسته خرماست که بسیار مضره حداقل به جنین اثر نکنه

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم