2777
2789
عنوان

چکار کنم از شوهرم خیانت دیدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 29 پست
 ازنظر شما خیانت یعنی چی عزیزم

شاید بخواد زهرچشم بگیره از طرف بابت مزاحمتش!

شاید بخواد ببینه کی هست مزاحمش شده!

خیلی احتمالای دیگه

دلیل نمیشه تا گفت شماره بگیم خیانت

شاید فکر کرده یه آشناس میخواد سرکارش بذاره اینم گفته شماره بده

و واقعا تو الان ‌عصبی هستی هرکاری ‌ ازت برمیاد به قول معروف ‌مث ‌یه ‌چوب کبریت روشنی اول خودتوآرومکن بعد مطمئن شو بعد عکسالعمل نشون بده

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر نگرد دنبال آدما ک چیکار میکنن نرو دنبال حقیقتشون،ذات درونیه همه آدما کثیفه من خودم دو شب پیش ض ...

بعدش چکار کردی؟ بنظرت میشه زد ب بیخیالی ن میتونی کاری ن حرفی بزنی

چیزیم بگی بدتر میکنن مجبوری سکوت کنی

😍
بعدش چکار کردی؟ بنظرت میشه زد ب بیخیالی ن میتونی کاری ن حرفی بزنی چیزیم بگی بدتر میکنن مجبوری سکوت ...

سکوت کن. خودتو تغییر بده سیاست زنونت رو بکارربگیرری جوری باش چشمش غیر از تو کسی رو نبینه یا میبینه هم عذاب وجدان بگیره. یادتم باشه مردا همشون همینن حتی پدرامون