2777
2789
دو سه روز یه بار بهش بده اونم کم. منم زیاد می دادم عادت کرده بود و خیلی دوست دارن هر چقدر بدی میخورن ...

دقیقا.

یسری جیگرکی بسته بود جیگر نداشتیم.

قیمه بردم گذشتم جلوش نخورد بعد دوساعت گشنگی کشید خورد تا تهش

عشق منه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هرسری ک براش جیگر میگیریم سه روز یبار ده تومن میدم ب جیگر. حالا شیرم میگیرم اونو توی هفته اگ اند ...

برو خداتو شکر کن گلم ک جیگر پیخوره گربه من فقط رویال کنین و پوچ و کنسرو لاغیر 

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...
ما هرسری ک براش جیگر میگیریم سه روز یبار ده تومن میدم ب جیگر. حالا شیرم میگیرم اونو توی هفته اگ اند ...

جیگر که اصلا خوب نیست واسه گربه. کم کم محدودش کن.

میدونم چقدر سخته و چه اعتصاب غذایی میکنن ولی بعدا مجبوری واسه مشکلاتی که واسش پیش میاد کلی غصه بخوری.

غذای خشک از همه چی برای گربه سالمتره و تمام مواد موردنیاز بدنشون رو داره.

اگر خیلی بدغذاست از غذاهایی که بوی خیلی زیاد و طعم خاصی دارن شروع کن. مثل رویال اگزجنت یا رویال اربال