2777
2789

نمیدونم ولی اطرافمون همشون یه چند سالی با خانوادشون میمونن بعد خونه میخرن 

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۶ ساله با خانواده همسرم تو یک ساختمان هستم ... 😔😥

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
وقتی میری خونه بابات یا هرجا میری حرف بهت میزنن

ما فامیل هستیم عمو و زن عموم میشن 😔 در رفت و آمدمون یکیه ... هر جا برم هر چی بخرم خواه ناخواه متوجه میشن و میپرسن خیلی بدم میاد ۶ ساله عذاب میکشم 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
ما فامیل هستیم عمو و زن عموم میشن 😔 در رفت و آمدمون یکیه ... هر جا برم هر چی بخرم خواه ناخواه متوجه ...

منم مادر شوهرم خیلی بد حرف میزنه بهم زبونش وله

الهی به امید تو نه به امید خلق روزگار💙
منم مادر شوهرم خیلی بد حرف میزنه بهم زبونش وله

ببین گلم فقط بی اهمیت باش من ۲ ۳ سال اول خیلی حرص میخوردم اما بعدش کلا بی تفاوت شدم از این گوش میگیرم از اون گوش رد میکنم ... اگه قرار باشه به هر حرفشون اهمیت بدیم هیچی دیگه

[QUOTE=187744689]پناه بر خدا[/QUOTE

زندگی تو یه ساختمان خیلی سخته خییییلی ... فقط بی اهمیت باش چون پیر میشی

[QUOTE=187744689]پناه بر خدا[/QUOTE زندگی تو یه ساختمان خیلی سخته خییییلی ... فقط بی اهمیت باش چون ...

پیر بی اعصاب شدم هشت سال اینجورم خداهم یه بچه بهم نداده

الهی به امید تو نه به امید خلق روزگار💙
پیر بی اعصاب شدم هشت سال اینجورم خداهم یه بچه بهم نداده

انشاالله حاجت روا میشی گلم ❤ نا امید نباش توکل کن انشاالله به زودی دامنت سبز میشه