2777
2789

امسال خیلی فشار بهم وارد شد و باعث شاد چند تا از تار موهم سفید بشن 

خیلی ناراحت شدم خیلی فکر میکنم

من همیشه نمره هام علی بودن

اما امسال که اومدم دهم و این وضعیت اصلا همه چی افتضاح شد و بهم خیلی فشار اومد و فکر و خیال و نا امیدی داشت نابودم میکرد!!!

تا الان اولین قدمم واسه نجاتم انتخاب هدفم بود

اما بازم امروز دیدم دوباره یکی از تار موهام سفید شده!!!

خسته شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیز جدیدی نیصد .....منم 19صالمه اما کلی شون صفید شدع بهشون حق میدم خب .....مامانم میگه نکن زیاد میشه ...برع همینه که زیاد شدع  ولی خب من که میدونم دلیلش چیع بذار صفید شه:/خیلی ام خوشمله

بیاید ادماعه قشنگیـ باشیمـ :)                                   خدامو دوص دارم :)                                                  دور و نزدیک از دین:)                                               ی رفیقـ عع که گیر کردم و دصتمـ و گرفته:)                   دیه ی آدم چقدع:)                                                    صی ۱۰۰میلیون؟:)‌                                                    آخه کدوم رفیقمـ صی۱۰۰میلیـــون بهم قرض دادع :)    کهـ قد خدام بخوامش؟:)                                          کدومشون فحش دادمش...بد کردم بش...یادم رفته کهـ هصد و باز هوامو داشتع؟:)                                   نمیدونم کیهـ یا چه شکلیهـ ولی میدونم اونی که ی ذرع از عشقش رو در ما دمید و اینجوری عاشق شدیم خیلی قشنگـ ترع از این حــرفا:)                                         خلاصه کوچیکتیمـ اوص کریمـ :)
منم ۲۰ سالمه چندتاتارموی سفید دارم واتفاقا دوسش دارم برام نشونه بزرگ شدن وردشدن ازسختیا وقوی بودنمه ...

من ازش بدم میاد و میترسم

نمی خوام تو جوونی برای سفیدی موهام برم موهامو رنگ کنم و...