2777
2789

خریدید تو‌ تلگرام برای منم بفرستید؟!🥺

خیلییی گرونه

ماهی دوتومن قیمت کردم😐💔

‹در‌من‌دخترکی‌سازِ‌اُمیدواري‌می‌نوآزد!💭🎻›              -کاربری چند‌نفرس!  لطفا برای سلامتی مادرم یک صلوات بفرستید🥺⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قانون جذب واقعیت نداره انرژی مثبت فقط باعث میشه حال ادم خوب بشه باعث نمیشه اتفاق خاصی بیفته&nb ...

سلام دوست عزیز.

واقعیت داره و شدیدا بهش اعتقاد دارم🥰

‹در‌من‌دخترکی‌سازِ‌اُمیدواري‌می‌نوآزد!💭🎻›              -کاربری چند‌نفرس!  لطفا برای سلامتی مادرم یک صلوات بفرستید🥺⚘
چیزی نیست که بخوای بخری  هیمن سرچ ساده کنی تو یوتیوپ یا گوگل همشو یاد میگیری

خیلی انجام دادم.

ی جورایی دوره های اساتید برتر بیشتر قبول دارم.

عزیزم قانون جذب واقعیت نداره انرژی مثبت فقط باعث میشه حال ادم خوب بشه باعث نمیشه اتفاق خاصی بیفته&nb ...

قانون جذب قانون خدا و جهانه  یه قانون علمی و ثابت شدست

گلم هم حالت رو خوب میکنه هم باعث میشه اتفاقا ی خوب رو وارد زندگیت کنی  اگه طبق اصولش پیش بری

مراقبه افکارت باش  که فردای تو را میسازن 🌹🌹 مثبت فکر کن  تا مثبت جذب کنی     از الان تمرین کن افکارت رو مدیریت کنی   
قانون جذب قانون خدا و جهانه  یه قانون علمی و ثابت شدست گلم هم حالت رو خوب میکنه هم باعث میشه ا ...

کاملا موافقم🥰❤

کاملا موافقم🥰❤

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/تمام-رموز-قانون-جذب این تاپیک خیلی مفیده بخونش 

مراقبه افکارت باش  که فردای تو را میسازن 🌹🌹 مثبت فکر کن  تا مثبت جذب کنی     از الان تمرین کن افکارت رو مدیریت کنی   
قانون جذب قانون خدا و جهانه  یه قانون علمی و ثابت شدست گلم هم حالت رو خوب میکنه هم باعث میشه ا ...

این قانون ثابت شده نیست اگه ثابت شده بود یک عالم مخالف نداشت 

منم قبلا ب قانون جذب اعتقاد داشتم و فک میکردم فقط باید ب چیزای مثبت فک کنم تا چیزای مثبت وارد زندگیم شن و حق ندارم ب چیز منفی ای فکر کنم 

اما این اشتباهه 

فکرای منفی ب ذهن هر کسی میاد و این کاملا طبیعیه 

جملات تاکیدی هم فقط حال ادمو خوب میکنن ولی باعث نمیشن اتفاقی تو زندگی بیفته 

شما با قانون جذب حال روحیتو خوب نگه میداری و همین حال خوب باعث میشه بیشتر برای زندگیت تلاش کنی و در نتیجه ی اتفاقای خوبی هم میفته 

پس در نتیجه هیچ چیز عجیبی وجود نداره فقط ی سری ادم دارن از این راه پول درمیارن و مردمو گول میزنن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/تمام-رموز-قانون-جذب  این تاپیک خیلی مفیده بخو ...

چشم ممنونم😍❤⚘