2777
2789

دوستای گلم تجربه خودتونو در خصوصه جرمگیری لباسشویی بگید من لباسشوییم ۲۰ سالشه و خدا روشکر تا به امروز تا حالا تعمیرکار لازم نشده (بوش المانه )ولی یه مدت بود بوی نامطبوعی میداد لباسا بعد من جوش شیرین و سرکه ریختم توش گزاشتم دوساعت شستشو تا یه مدت خوب شد تا اینکه شلنگشو گذاشتم بیرون تخلیه ابشو ببینم دیدم یه ابه لجن مانند ازش خارج میشه مجدد جوشو سرکه ریختم دیدم هنگام تخلیه قشنگ ابش لجنی رنگ درمیاد بعو از اون انگار موقع شست ن پره خورده شیشه تو ماشین میچرخه انگار جرما جدا شده تو لگن مونده تجربتونو میکفتید ممنون

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم وایتکس وسرکه ریختم یک ساعت خالی با دمای بالا کار کرد.. البته خ خطرناکه.. باید موقع باز کردنه درش حتما دورتر باشین.. چون اسیدیه بوش.. ولی دیگه بو نداد

دین من عقلمه... خدای من قلبمه...ادمه معتقدی نیستم.. هرچی که از نظرمن منطقی وعاقلانه اس ومیتونم با عقلم قبولش کنم بهش ایمان دارم به چیزایی که تحمیل شده و منطقی نیست ایمان ندارم.... خدای من تو قلب و وجدانمه.... بهشت وجهنم تو همین دنیاست... هرکارخوب وبدی کنید نتیجه شو همین دنیامیبینید...دوری از  تهمت ودروغ وغیبت نمازه منه... حلال وحرام هم روزه من....❤️
تو ماشین جا داره مخصوص جوش شیرین بریز تمیز میکنه 

اینکارو امتحان کردم تمیز شده حتی چن بار اب داغو همسرم از لوله خروجی وارد کرد کلی جرمو رسوب اومد بیرون مشکل الان این تکه هاس که مثله خورده شیشه تو ماشین میچرخه خارج نمیشه خب یه مدت دیگه باز میخواد خیس بخوره بوش بلند بشه

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟