2777
2789
عنوان

دوروزه عقب انداختم

70 بازدید | 10 پست

ماه گذشته اقدام کردم. و دیروز باید پریود میشدم. به نظرتون کی باید برم بی بی چک بگیرم؟؟ دعا کنید براممم

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون

عزیزم برای اینکه از جواب بیبی چک مطمئن باشی باید بذاری یه هفته بگذره چون الان احتمال داره نشون بده، احتمالم داره منفی کاذب بزنه، اولین اقدامته؟؟

باران کوچولوی قشنگم من و بابایی عاشقتیم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای اینکه از جواب بیبی چک مطمئن باشی باید بذاری یه هفته بگذره چون الان احتمال داره نشون بده، ...

بله عزیزم‌برای اولین بار اقدام کردم. مرسی گلم

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون
بله عزیزم‌برای اولین بار اقدام کردم. مرسی گلم

به سلامتی، عزیزم معمولا اولین اقدام باعث تاخیر میشه که این یعنی بدن شما آمادگیشو داره نشون میده و نشونه خوبیه، تا چند روز صبر کن اگه نشدی بیبی بزن ولی اگه منفی بود هم نگران نشو کاملا طبیعیه

به سلامتی، عزیزم معمولا اولین اقدام باعث تاخیر میشه که این یعنی بدن شما آمادگیشو داره نشون مید ...

گلم ممنون از راهنماییت. از دیشب حس میکردم دارم پریود میشممم . زیر شکمم خیلی درد داره ولی نشدم. پس چند روز صبر میکنم ببینم چطور میشه🌹

من ماه قبل برای اولین بار بدون برنامه ریزی و اینکه دکتر برم جلوگیری رو کنار گذاشتیم دقیقا ۳ روز تاخیر داشتم، این ماه رفتم دکتر و با زمان بندی و جدی اقدام کردم و منتظرم تا موعدم بشه

من ماه قبل برای اولین بار بدون برنامه ریزی و اینکه دکتر برم جلوگیری رو کنار گذاشتیم دقیقا ۳ روز تاخی ...

عزیزم انشااله به اون چیزی که میخای برسسسسی🤩🤩🤩♥️♥️🌹🌹🌹🌹

گلم ممنون از راهنماییت. از دیشب حس میکردم دارم پریود میشممم . زیر شکمم خیلی درد داره ولی نشدم. پس چن ...

علائم بارداری هم میتونه شبیه پریودی باشه البته ولی مطمئن باش با این شرایط این ماهم نشی ماه بعد با اقدام حساب شده و تغذیه مناسب حتما باردار میشی