جناب آقامون😍 شما در قبال این همه دوست داشتنی بودن موظفید جهت حفظ جان و ارامش اینجانب سرکار خانوم خانومتون؛؛ که در سلسه مراتب فوق امنیتی مواظب خودتون باشید.
عاشقتم❤️
خانما ایده های متن رو نوشته و داخل کفش ، کیف ، جیب ، پشت در اتاق ، داخل یخچال و ... بزارید
لحظات هیجان انگیز و پرانرژی از همسرتان دریافت میکنید 😍
چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕
اول ک فک میکنه ی کاغذ بیخودیه و مچاله میکنه میندازه سطل زباله
احیانا بازش کنه صدام میزنه
خانوم بیا اینجا چی نوشتی اینقد بد خط
و اینگونس ک وی ضایه میشود
( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره
دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
من ۱۸ سالم ولی بنا ب دلیلی پنج سال بخاطر خواهرم درباره مباحث زناشوویی میخونم کمک میکنم
من ۱۹ سالمه
متاهلی؟
دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵