2777
2789
عنوان

ایده متن برای آقاتون

114 بازدید | 10 پست

:

#دلبری_از_همسر

جناب آقامون😍 شما در قبال این همه دوست داشتنی بودن موظفید جهت حفظ جان و ارامش اینجانب سرکار خانوم خانومتون؛؛ که در سلسه مراتب فوق امنیتی مواظب خودتون باشید.

عاشقتم❤️

خانما ایده های متن رو نوشته و داخل کفش ، کیف ، جیب ، پشت در اتاق ، داخل یخچال و ... بزارید

لحظات هیجان انگیز و پرانرژی از همسرتان دریافت میکنید 😍

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واکنش شوهرم در لحظه دیدن کاغذ 

اول ک فک میکنه ی کاغذ بیخودیه و مچاله میکنه میندازه سطل زباله

احیانا بازش کنه صدام میزنه 

خانوم بیا اینجا چی نوشتی اینقد بد خط

و اینگونس ک وی ضایه میشود

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 
واکنش شوهرم در لحظه دیدن کاغذ  اول ک فک میکنه ی کاغذ بیخودیه و مچاله میکنه میندازه سطل زباله ...

اس بده😐

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕
@پاندا_خسته من فقط تورو میشناسم😁

مرررررسی گلممم❤😍 

عاشق تاپیکاتم

چند سالته خودت؟

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
مرررررسی گلممم❤😍  عاشق تاپیکاتم چند سالته خودت؟

من ۱۸ سالم

ولی بنا ب دلیلی پنج سال بخاطر خواهرم درباره مباحث زناشوویی میخونم  کمک میکنم

من ۱۸ سالم ولی بنا ب دلیلی پنج سال بخاطر خواهرم درباره مباحث زناشوویی میخونم  کمک میکنم

من ۱۹ سالمه 

متاهلی؟

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
خیر نیستم

😍🥰