2777
2789

آره خیلی میگه،راستش من اوایل اینطوری نبودم ولی به مرور منم ازش یاد گرفتم.

حتی با اینکه اون وقتا سردتر بودم هیچوقت بیخیال نشد،چون منم تو خانواده خودمون خیلی محبت کلامی نداشتیم

زن آنچه را به او بدهند،تکثیر میکند و پژواک میبخشد:نطفه ای به او بده،فرزندی به تو خواهد بخشید!خانه ای به او بده،از آن کاشانه ای خواهد ساخت!لبخندی به او بده،قلبش را به تو خواهد بخشید!پس اگر به او یک زندگی جهنمی بدهی،تعجب نکن که از آن جهنمی بزرگتر برایت بسازد.     
شوهر من اصلا ابراز نداره  تو خونوادشون اينطوري بودن  به نظرتون اصلاح ميشه؟

شما انقدر قربون صدقش برو تا یاد بگیره

مثلا بگو من عاشقتم عسل من بعد اون که چیزی نگفت با لوس بازی بگو تو چیییی؟

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما انقدر قربون صدقش برو تا یاد بگیره مثلا بگو من عاشقتم عسل من بعد اون که چیزی نگفت با لوس بازی بگ ...

من چند ساله هر راهی رو بگید امتحان کردم نمیشه که نمیشه

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
کلا سیستم همسر من این مدلیه ... حرف نمیزنه همه چی رو میریزه تو خودش کلا اهل حرف زدن نیست مفید مختصر ...

تقريبا مثل همسر من 

در عمل خوبه ها 

تو كلام و ابراز احساسات هيچ 

منم ديگه ابراز نميكنم و محبتم بهش كم شده

تقريبا مثل همسر من  در عمل خوبه ها  تو كلام و ابراز احساسات هيچ  منم ديگه ابراز نم ...

آره اینم در عمل این طوری نیست ... اما فایده نداره به نظرم روح زن باید ارضا بشه ..‌ من از نظر روحی خیلی اذیت میشم

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
نمیدونم والا من فکر میکردم این راه جواب بده

بله جواب میده عزیزم رو همسر من جواب نداد کلا بی تفاوته واسش مهم نیست خیلی این جور چیزا