2777
2789

خانمهای گل سلام 

دوست دارین این سیکل درمان و باهم سپری کنیم و به هم دلداری بدیم؟

من خودم تازه تو مرحله تحقیق و انتخاب مرکز خوب هستم.

قبلاً توبیمارستان صارم iui ناموفق داشتم و حالا باید ivf کنم.

منتظر معجزه خداوند هستم...😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم رو دکترا گفته بودن باید تخمک اهدایی بگیره. اما همون ماه خدا بهش نی نی داد. الان سه ماه باردار ...

قربون خدا برم 

ایشالا مارو هم نگاه کنه

من بهمن ماه انتقال داشتم  فروردین سقط شدن . باید باز اماده شدم برای نوبت بعدی

الهی 

حس و حالتو درک می کنم 

ایشالااااا این بار خدا بهت کمک می کنه

کجا رفتی؟

علت سقط چی بود؟

ایشالا...دوستم خیلی امیدوار بود و استرس نداشت.با اینکه متولد ۵۸ هست و ۶ ساله ازدواج کرده. 

همین استرس واقعا مارو کشته 

خودتم یادت نباشه،دیگران با حرف و‌نگاهشون بهت انتقال می دن

از هر روشی میخواین استفاده کنید برای بارداری فقط باید آرامش روحی داشته باشین و به خدا اعتماد کنید . خدا خیلی بزرگ....

کاش تو مدتی که میخواین انتقال انجام بدین نیت کنید قران رو یه دور ختم کنید. روزی ۲۰ صفحه بخونید و از ته دل باور داشته باشین خدا نظر خیر بهتون میکنه

همین استرس واقعا مارو کشته  خودتم یادت نباشه،دیگران با حرف و‌نگاهشون بهت انتقال می دن

اون دوستم فامیل شوهرش فقط ور و ور بهش حرف و طعنه میزدن. مهم خودتونید و اون اعتمادی که به خدا دارین و میدونید که میشهههه بزودیییی