2777
2789
عنوان

تست بارداری با جوش شیرین

279 بازدید | 9 پست

سلام خانوما من سه روز از موعدم گذشته امروز با جوش شیرین تست کردم اولش خیلی زیاد کف کرد و پایینا حباب ریز بود بعد رفته رفته کفش کم شد ولی هنوزم هس الان این مثبته یا منفی

روزهای زیادی گذشته تا فهمیدم همیشه اونی که میخوای نمیشه زندگی بازی های زیادی سر آدم میاره که شاید ی روزی حتی فکرشم نمی‌کردی 
فقط به بی بی چک و آزمایش خون اعتماد میشه کرد  بقیه اش الکیه

بیبی پریروز عصر هاله انداخت دیروز صبح منفی بود

روزهای زیادی گذشته تا فهمیدم همیشه اونی که میخوای نمیشه زندگی بازی های زیادی سر آدم میاره که شاید ی روزی حتی فکرشم نمی‌کردی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ب ب چک استفاده نمی کنید ؟

میترسم بس که ی خط دیده 

میشه بگی چیکار کردی منم 3روزه از موعدم گذاشته

تو گوگل نوشته بود دو قاشق از جوش شیرین بریز رو ادرار صبحگاهی اگه کف کرد مثبته

صبح دقیق تره به هاله هم اطمینان نکن هر موقع دو خط تقریبا واضح دیدی برو آزمایش بده