تا چندماه ورم داشت و اینکه بینیتون گوشتی بود یا استخوانی و درسته میگن هر وخ چسب رو کنار بزاری اولاش ورم پیدا میکنه و تا یک ماه طول میکشه ممنون میشم ج بدین🙏
قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تا سه ماه میزدم بینیم قوز داشت ولی نوک بینیم گوشتی بود ورم شدید یه هفته داشتم.به مرور ورمش خواب ...
البته ورم شدیدش یه هفته بود.ولی بازم تا چند وقت ورم داشت.یه طرفم ورمش زودتر خوابید بکر میکردم بینیم کجه.بعد که ورم اونطرفم خوابید درست شد.یادم نیست چند وقت طول کشید
با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤