2777
2789

یه موضوعی ذهنم رو مشغول کرده من ۲۸ سالمه و مجردم ،دوست دارم ازدواج کنم ولی با آدمی که بپسندم

تو این سالها پیشنهاداتی داشتم ولی همیشه اول از طرف پسر بوده یا خوشم نیومده یا حرف که زدم باز نپسندیدم ، ولی پیش اومده که خودم خیلی از کسی خوشم اومده ولی نمیدونستم باید چکار کنم و معمولا بیخیال شدم، حالا میخوام بدونم اون زمانایی که پسری رو می پسندم باید چکار کنم، یعنی ما چون دختریم همیشه باید صبر کنیم تا پسندیده بشیم نمیشه ما ابراز علاقه کنیم؟ما حق انتخاب نداریم؟

ب نظر گن ک هیچ مشکلی نداره.البته ب شعور و درک طرف مقابلم بستگی داره

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

من یکی ازدوستام شرایط شماروداشت بهش پیشنهاد دادم به پسره بگه و نتیجه ی خوبی نداشت...

ولی دیدم کسایی ک اینکارو کردن و باهم ازدواج کردن وخوشبختن.شما اول جنبه طرف مقابلتو بسنج و بعد چرا که نه بهش پیشنهاد بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتیجه اش چی بود مگه؟جواب رد داد؟

اره گفت کس دیگه ای رو میخواد و دراخر باهمون ادمی ک گفته بود لزدواج کرد.وتاجایی ک رفیقم میگفت پسره این موضوع رو به کسی نگفته وپیش خودش نگهداشته.

میدونی تا بوده پیشنهاد ازطرف پسر بوده و عرف جامعه ما هم همینه وگرنه اشکالی نداره. 

ولی چیزی که هست اینه که اگه دختری بخواد خارج از عرف قدمی برداره حتی اگه اون عرف اشتباه باشه به شدت سرکوب خواهد شد. فردا تا مشکلی پیش بیاد شوهرت خواهد گفت من که نمیخواستم تو خواستگاری کردی و تحمل این حرف واقعا برای یه دختر خیلی سخته

یه دختر رو باید نازشو بکشن نه اینکه غرور خودشو بذاره زیرپا

اره گفت کس دیگه ای رو میخواد و دراخر باهمون ادمی ک گفته بود لزدواج کرد.وتاجایی ک رفیقم میگفت پسره ای ...

خب پس نتیجه ی بد هم نمیشه گفت بهرحال دوستتون یه وقت حسرت نمیخوره که نگفته