شبگردui مدیر استارتر عضویت: 1400/01/20 تعداد پست: 133 عنوان ای وی اف ۱۴۰۰ 5452 بازدید | 97 پست سلام دوستان ..کسایی که قراره امسال وارد سیکل آی وی اف بشن اگر مایل بودن میتونیم اینجا دور هم جمع بشیم .... خدای خوبم بهم یه نی نی بده خیلی وقت چشم انتظارم و فقط تو میتونی کمکم کنی ... 1400/02/06 | 13:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
راز66 عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 7277 ان شاءالله خدا هر چه زودتر دامن همه تون رو با بچه های سالم و صالح و خوشگل سبز کنه من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
nanabano عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 4290 من پانکچر کردم منتظر انتقالم خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
modi_banoo عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 810 من✋ سلام عزیزمخوبی؟من اسم کاربریت رو خیلی دیدم😊 الهی و ربی من لی غیرک❤️
modi_banoo عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 810 من پانکچر کردم منتظر انتقالم سلام عزیزمچطوریه؟درد داشتی؟بیهوش میکنن؟ الهی و ربی من لی غیرک❤️
شبگردui مدیر استارتر عضویت: 1400/01/20 تعداد پست: 133 سلام خوش اومدین ...لطفا از اینکه تو چ مرحله ای هستین ...پانکچر ...یا انتقال ...توضیح بدین...ایشالله خدا به هممون بچه سالم و شیطون بده 😍😍 خدای خوبم بهم یه نی نی بده خیلی وقت چشم انتظارم و فقط تو میتونی کمکم کنی ...
nanabano عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 4290 سلام عزیزم چطوریه؟ درد داشتی؟ بیهوش میکنن؟ سلام گلم اره من هایپر شدم دوروز قبلش خیلی اذیت شدم اره بیهوش میکنن اصلا درد نداره خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
شبگردui مدیر استارتر عضویت: 1400/01/20 تعداد پست: 133 سلام گلم اره من هایپر شدم دوروز قبلش خیلی اذیت شدم اره بیهوش میکنن اصلا درد نداره عزیزم هایپر شدن سخته انشالله زود نتیجه بگیری خدای خوبم بهم یه نی نی بده خیلی وقت چشم انتظارم و فقط تو میتونی کمکم کنی ...
modi_banoo عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 810 سلام گلم اره من هایپر شدم دوروز قبلش خیلی اذیت شدم اره بیهوش میکنن اصلا درد نداره من اصطلاح هایپر شدن رو شنیدمولی معنیش رو نمیدونم ببخشید عزیزم میشه توضیح بدی؟کی به امید خدا میری انتقال؟ الهی و ربی من لی غیرک❤️
شبگردui مدیر استارتر عضویت: 1400/01/20 تعداد پست: 133 من اصطلاح هایپر شدن رو شنیدم ولی معنیش رو نمیدونم ببخشید عزیزم میشه توضیح بدی؟ کی به امید خ ... هایپر شدن یعنی تحریک بیش از حد تخمدان به علت مصرف آمپول یعنی تعداد زیادی فولیکول خدای خوبم بهم یه نی نی بده خیلی وقت چشم انتظارم و فقط تو میتونی کمکم کنی ...
modi_banoo عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 810 سلام خوش اومدین ...لطفا از اینکه تو چ مرحله ای هستین ...پانکچر ...یا انتقال ...توضیح بدین...ایشالله ... من هنوز به پانکچر نرسیدماز قبل دوره م قرص و آمپول مصرف کردمامروز هم سوم پریودیمه و نوبت دکتر دارماحتمالا کلی آمپول میدهخبرش رو إن شاالله میام میدم الهی و ربی من لی غیرک❤️
شبگردui مدیر استارتر عضویت: 1400/01/20 تعداد پست: 133 من خودم میخواستم اسفند ۹۹ ای وی اف کنم اما تشخیص دکترم این بود که اول اضافه وزنم و کم کنم الان تو اون مرحلم ودارم سعی میکنم رحمم گرم بشه خدای خوبم بهم یه نی نی بده خیلی وقت چشم انتظارم و فقط تو میتونی کمکم کنی ...
modi_banoo عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 810 هایپر شدن یعنی تحریک بیش از حد تخمدان به علت مصرف آمپول یعنی تعداد زیادی فولیکول آهان.ممنون عزیز دلمبعد بستری شدی بیمارستان یا نه؟ الهی و ربی من لی غیرک❤️