2777
2789
ببخشید طولانی شد پسرم 15ماهشه کمک کنید لطفا زوده ...؟؟؟
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
سه روزه از پستونک گرفتم الان برای خوابیدن پدروم دراومد شماها موقع خواب چکار میکنید وقتی پستونک رو ازش گرفتید
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر شب ۶-۷ماهگی شیر روز ۱۳-۱۴ماهگی پستونکم ک زمان خاصی نداره ولی بهتره ک مکیدنش تموم شه دیگه
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
شیر مادر هم بنظر من تا یکسالگی کافیه الان یکعده مادر عشق شیردهی میان دعوام میکنن ولی من جات بودم از شیر مادر میگرفتم کلا همه وابستگیاشوً قطع کن پرسیدن نداره بسم الله بگو و وارد مرحله استقلال کنش
من چند ماهه فقط موقع خواب شب بهش شیر میدم اما خب پستونک رو ازش گرفتم نصف شب که بیدار میشه دیگه یه سره باید شیر بدم تابخوابه
حسابی شکمشو سیر کن و باهاش بازی کن تا خسته بشه و برای خوابیدن ب ی چیزی عادتش بده مثلا قصه بگو هرشب تا خوابش منظم بشه و سر وقت بخوابونش
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
الان قصه نمیفهمه وقتی خوابش میاد یه بند گریه میکنه قبلا سیرش میکردم پستونک خواب الان بیشتر از نیم ساعت گریه خسته میشه میخوابه
الان داره بیشتر وابسته میشه لباسمو میده بالا شیر میخاد
منظور تون از شیر شب یعنی موقع خواب و صبح که بیدار میشه یا منظورتون چیز دیگه ایه
بله الان وابسته شده چون زیاد شیر خورده فقط اراده میخواد آهو چرا نمیشه قطع کرد؟۲سالگی یا یکسالگی چ فرقی داره تازه ۲سالگی وابستگیش بیشتر شده و ترک شیر سخت تر