atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7362 عنوان کسی داروی فاویپیراویر برای کرونا استفاده کرده؟ 1250 بازدید | 16 پست دوستای گلم قرص فاویپیرایر چجور داروییه؟ دکتر برای همسرم نوشته، روز 4کروناست.هر12ساعت 8تا باید بخوره. عوارض نداشته باشه؟ باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........ 1400/02/06 | 12:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شماعزیزمنیدهمتون عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 13998 فقط یکم بینشون فاصله بده مثلا ۴تا رو که میخوره بینشون یه ربع اینا فاصله بده و گرنه معده درد شدید میشه 🦖
atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7362 بچه ها ممنونم نمیتونم لایکتون کنم نمیدونم چرا.عزیزم ترکیبی از علائم مختلف گلودرد، آبریزش بینی، تب، بدن درد، سرگیجه و تهوعهمه ش باهم نیومد به تدریج شد متاسفانهنیازمند دعاها و انرژی های مثبتتون هستم عزیزای دلم باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........
نیلی66 عضویت: 1390/04/29 تعداد پست: 1820 بچه ها ممنونم نمیتونم لایکتون کنم نمیدونم چرا. عزیزم ترکیبی از علائم مختلف گلودرد، آبریزش بینی، تب، ... انشالله خوب میشن داروهاشونو استفاده کنن عزیز علایم به چه فاصله ای میمومدن یعنی ؟
atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7362 انشالله خوب میشن داروهاشونو استفاده کنن عزیز علایم به چه فاصله ای میمومدن یعنی ؟ مرسی گلم، اول گلودرد چند ساعت، بعد آبریزش بینی 2 روز ، بعد تب و بدن درد و سرگیجه و تهوع تقریبا با همطفلی همسرم اصلا استراحتم نکرده هنوز، الانم رفته دنبال داروهاش، نمیدونم بهتر شده یا نهدعا کن خوب بشه و دیگه علامت نداشته باشه دوست خوبم باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........
نیلی66 عضویت: 1390/04/29 تعداد پست: 1820 مرسی گلم، اول گلودرد چند ساعت، بعد آبریزش بینی 2 روز ، بعد تب و بدن درد و سرگیجه و تهوع تقریبا با هم ... عزیز داروی خوبیه نگران نباش براش سوپ ماهیچه درست کن ابمیوه سیب و هویج بده گلوشو اب نمک و سرکه غرغره کنه اگه تونستین داروی امام کاظمم بگیرین استفاده کنید انشالله که زوز زود خوب شن
atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7362 عزیز داروی خوبیه نگران نباش براش سوپ ماهیچه درست کن ابمیوه سیب و هویج بده گلوشو اب نمک و سرکه غرغره ... مرسی عزیزمداروی امام کاظم رو از عطاری بخرم یا جزئیاتش رو از خودم از عطاری بخرم ترکیب کنم؟ جزئیاتش (ترکیباتش) چیا هست؟ شما میدونی عزیزم؟ باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........
نیلی66 عضویت: 1390/04/29 تعداد پست: 1820 مرسی عزیزم داروی امام کاظم رو از عطاری بخرم یا جزئیاتش رو از خودم از عطاری بخرم ترکیب کنم؟ جزئیاتش ... عزیز هم امادش هست هم میتونی خوت بگیری هلیله سیاه مصطکی و شکر سرخ ترکیب ایناس
atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7362 عزیز هم امادش هست هم میتونی خوت بگیری هلیله سیاه مصطکی و شکر سرخ ترکیب ایناس مرسی عزیزم باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........
مامان999 عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 470 مرسی عزیزم عزیزم از کجا دارو رو پیدا کردین؟شهر ما نیستش اخه
atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7362 عزیزم از کجا دارو رو پیدا کردین؟شهر ما نیستش اخه سلام عزیزم از تهران سمت گیشااگه پیدا نکردی زنگ بزنبه همه داروخانه ها و آمار بگیر، ببین با پست یا اسنپ میفرستن برات؟ داروخانه هایی که دارن باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........
sama_hastam عضویت: 1398/06/16 تعداد پست: 287 سلام عزیزم همسرتون اون دارو ۸تایی را استفاده کرد؟؟؟؟؟عوارضی نداشت؟ چطور بود تنها ترین 😉
atenakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 7362 سلام عزیزم همسرتون اون دارو ۸تایی را استفاده کرد؟؟؟؟؟عوارضی نداشت؟ چطور بود نه عزیزم عوارض نداشت باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....اینقدر قشنگه اون کارات که...برات دود میکنم اسپند........