2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

134 بازدید | 17 پست

من این ماه عکس رنگی گرفتم حالا صبح که بیدار شدم دیدم پری شدم باید 3 روز دیگه میشدم،، انگار افتاده جلو، طبیعیه؟ بعد اصن درد پریودی هم ندارم هیچی قبلا داشتم 

هرکاری بکنی پس دامن همه ی زن ها رو سبز کن ای خدای توانا و مهربون من الهی آمین 🙏❤️ای پناه کسی که جز تو پناهی ندارد ای قادر مطلق❤️صلوات 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنبه بعد عکس رنگی رحم دارم بابیمه تکمیلی داری چقد شد؟

نه بیمه تکمیلی ندارم حدود 400 شد

هرکاری بکنی پس دامن همه ی زن ها رو سبز کن ای خدای توانا و مهربون من الهی آمین 🙏❤️ای پناه کسی که جز تو پناهی ندارد ای قادر مطلق❤️صلوات 

سلام ببخشید استارتر سوال میپرسم من برای عکس رنگی رفتم وقت بگیرم میگن اول داروی حاجب ه اسم ایوپک پیداکنم اما هرجارو رفتم نبود به190زنگ زدم میگن اخر هفته میاد تو بازار شهر های شماهم کم یاب؟

خداجونم مواظب هدیه آسمانیم باش.   تولد اقا امام رضا(ع)بی بی چک و ازمایشم مثبت شد .اقاجانم مواظبش باش .👶خدارشکر امروز 26تیر 1400رفتم سونو قلب کنجدم تشکیل شده بود در 7هفته 5روز.
سلام ببخشید استارتر سوال میپرسم من برای عکس رنگی رفتم وقت بگیرم میگن اول داروی حاجب ه اسم ایوپک پیدا ...

کدوم شهری

برای شفای خواهرکوچیکم دعا کنید انشالله حاجت روا بشید بحق همین شبهای عزیز😔🥺
سلام ببخشید استارتر سوال میپرسم من برای عکس رنگی رفتم وقت بگیرم میگن اول داروی حاجب ه اسم ایوپک پیدا ...

والا به من نگفتن چیزی بگیرم خودشون تزریق کردن من فقط توبت گرفتم رفتم انجام دادن برام 

روزی که عکس رنگی انجام میشه میریزن حاجب رو تااونموقع وقت داری

والا به من نگفتن چیزی بگیرم خودشون تزریق کردن من فقط توبت گرفتم رفتم انجام دادن برام 

همون ازت هزینه ی دارو و..گرفتن باویزیت

کدوم شهری

مشهد

خداجونم مواظب هدیه آسمانیم باش.   تولد اقا امام رضا(ع)بی بی چک و ازمایشم مثبت شد .اقاجانم مواظبش باش .👶خدارشکر امروز 26تیر 1400رفتم سونو قلب کنجدم تشکیل شده بود در 7هفته 5روز.
روزی که عکس رنگی انجام میشه میریزن حاجب رو تااونموقع وقت داری

😔اگر فردا نیاد باید ماه دیگه انجام بدم 

بگردی پیدا میکنی تواون نزدیک دکترکه میری داروخانه مگه نیس

شما کدوم شهری ؟اون اطراف گشتم و کل مشهد تمام داروخانه گشتم نبود