من این ماه عکس رنگی گرفتم حالا صبح که بیدار شدم دیدم پری شدم باید 3 روز دیگه میشدم،، انگار افتاده جلو، طبیعیه؟ بعد اصن درد پریودی هم ندارم هیچی قبلا داشتم
هرکاری بکنی پس دامن همه ی زن ها رو سبز کن ای خدای توانا و مهربون من الهی آمین 🙏❤️ای پناه کسی که جز تو پناهی ندارد ای قادر مطلق❤️صلوات
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام ببخشید استارتر سوال میپرسم من برای عکس رنگی رفتم وقت بگیرم میگن اول داروی حاجب ه اسم ایوپک پیداکنم اما هرجارو رفتم نبود به190زنگ زدم میگن اخر هفته میاد تو بازار شهر های شماهم کم یاب؟
خداجونم مواظب هدیه آسمانیم باش.تولد اقا امام رضا(ع)بی بی چک و ازمایشم مثبت شد .اقاجانم مواظبش باش .👶خدارشکر امروز 26تیر 1400رفتم سونو قلب کنجدم تشکیل شده بود در 7هفته 5روز.
خداجونم مواظب هدیه آسمانیم باش.تولد اقا امام رضا(ع)بی بی چک و ازمایشم مثبت شد .اقاجانم مواظبش باش .👶خدارشکر امروز 26تیر 1400رفتم سونو قلب کنجدم تشکیل شده بود در 7هفته 5روز.
روزی که عکس رنگی انجام میشه میریزن حاجب رو تااونموقع وقت داری
😔اگر فردا نیاد باید ماه دیگه انجام بدم
بگردی پیدا میکنی تواون نزدیک دکترکه میری داروخانه مگه نیس
شما کدوم شهری ؟اون اطراف گشتم و کل مشهد تمام داروخانه گشتم نبود