2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 7580 بازدید | 53 پست
نه دوتا لوله هات گرفتگی داشت که باز ش کرد واسم

خداروشکر

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریه لوله میفرستن داخل رحم؟منم بهم تمپول دادگفت نشدی عکس رنگی بگیر خیلی میترسم

مثل ی معاینه هست دستگاه معاینه میزاره دیگ بقیه چیزا نمیفهمی ی لحظه درد پریودی میگیری دیگ درد نداری

نه بابا همه میگن در حد پریودیه ولی من چون پریودام درداش شدیده و اینکه دیگه اصلا حوصله درد ندارم گفتم ...

منم خیلی میترسم😭 امپولم زدی اچ سی جی؟

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️
قبل از عکس رنگی از سابقه یه خارج رحمی داشتم

خب بعد عکس باردار نشدی؟

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
مثل ی معاینه هست دستگاه معاینه میزاره دیگ بقیه چیزا نمیفهمی ی لحظه درد پریودی میگیری دیگ درد نداری

میگن اگه لوله هات بازباشن درد داره خیلی

منم خیلی میترسم😭 امپولم زدی اچ سی جی؟

اره دکتر داده بود با قرص و اینجور میزا اما نشد

گفتم برم عکس رنگی بلکه گرفتکی ای چیزی باشه باز شه شاید باردار شدم

اره دکتر داده بود با قرص و اینجور میزا اما نشد گفتم برم عکس رنگی بلکه گرفتکی ای چیزی باشه باز شه شا ...

به منم دادگفت نشدی برو عکس رنگی ...شوهرت سالمه؟

به منم دادگفت نشدی برو عکس رنگی ...شوهرت سالمه؟

شوهرم سالمه اما میگن ازمایش اسپرم تو مراکز تخصصی ناباروری انجام بدید نه ازمایشگاه های ساده

برا همین تو مرکز ابن سینا نوبت گرفتم همسرمم آزمایش بده ببینم واقعا مشکلی نداره 

الان باردارم  

اخییی الهی شکررررر  چند وقت بعد عکس باردار شدی

نداره اونجام اصلا.منو فرستاو کلینیک ارمغان برای عکس.ولی اونا هم میگن گیر نمیاد

سلام عزیزم منم بیمار دکتر هستم و دیروز رفتم برای عکس رنگی ارمغان وقت بگیرم اما هرچی دنبال داروش گشتم پیدانکردم .همه داروخانه هارو هم رفتم به190داروهای کم یاب هم زنگ زدم گفتن اخر هفته میاد .شما چند وقته پیش خانم دکتر هستین؟

خداجونم مواظب هدیه آسمانیم باش.   تولد اقا امام رضا(ع)بی بی چک و ازمایشم مثبت شد .اقاجانم مواظبش باش .👶خدارشکر امروز 26تیر 1400رفتم سونو قلب کنجدم تشکیل شده بود در 7هفته 5روز.
نداره اونجام اصلا.منو فرستاو کلینیک ارمغان برای عکس.ولی اونا هم میگن گیر نمیاد

سلام عزیزم منم بیمار دکتر هستم و دیروز رفتم برای عکس رنگی ارمغان وقت بگیرم اما هرچی دنبال داروش گشتم پیدانکردم .همه داروخانه هارو هم رفتم به190داروهای کم یاب هم زنگ زدم گفتن اخر هفته میاد .شما چند وقته پیش خانم دکتر هستین؟

خداجونم مواظب هدیه آسمانیم باش.   تولد اقا امام رضا(ع)بی بی چک و ازمایشم مثبت شد .اقاجانم مواظبش باش .👶خدارشکر امروز 26تیر 1400رفتم سونو قلب کنجدم تشکیل شده بود در 7هفته 5روز.