2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 7587 بازدید | 54 پست
تو خودت دارو رو نگرفتی؟؟؟خودشون دارن؟میشه شماره بدی منم زنگ بزنم

گلی اون تهرانه

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان فک کردم مشهد  

با بیهوشی هستی؟

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
یمارستانا دارن؟؟؟؟میدن به نظرت؟داروخونه هلال احمر و امام و داروخونه های احمد ابادو کوثر و....رفتم ند ...

برو جای معتبر چون جایی که انجام میده خودشون دارن داروخانهها به هیچ وجه ندارن داشته باشن هم نمیدن

یمارستانا دارن؟؟؟؟میدن به نظرت؟داروخونه هلال احمر و امام و داروخونه های احمد ابادو کوثر و....رفتم ند ...

عزیزم مشهدو نمیدونم ولی مام دنبال یه امپول بودیم اخر از داروخانه بیمارستان خصوصی گرفتیم

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه
وای چقدر زیاد من دوماه قبل انجام دادم ۳۰۰

کدوم شهری

چرا بیهوش میکنین منم رفتم بدون بیهوشی بود 

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه
دردخیلی داره؟اخه بی هوش میکنن درد داره خیلی؟

نه بابا همه میگن در حد پریودیه ولی من چون پریودام درداش شدیده و اینکه دیگه اصلا حوصله درد ندارم گفتم با بیهوشی انجام بدم کلا کارش ده دقیقه الی یه ربعه

شیراز البته با بی حسی ،دردشم در حد ۵ ثانیه بود مثل پریود اصلا هم اذیت نشدم

لوله هات باز بود؟

نه منم شب قبلش از ترس نخوابیدم اما واقعا دردش در حد ۵ ثانیه مثل درد پریود بود بعدشم هیچ مشکلی نداشتم

چجوریه لوله میفرستن داخل رحم؟منم بهم تمپول دادگفت نشدی عکس رنگی بگیر خیلی میترسم

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️