2777
2789
عنوان

زن قوی...

194 بازدید | 0 پست

زنی ک هرسال خودش تولدش را جشن میگیرد زنیست ک آرزوی محبت و توجه ندارد😞... 

هرسال روز سوم اردیبهشت چشم میگشایم و شروع میکنم ب تدارک دیدن برای جشنی ب مناسبت تولدم...... 

هرسال جشن میگیرم و حسرت سال گذشته و عشقی ک جای آن در خانه کوچکم خالیست مهمان دلم میشود

و چرا... با اینکه اکنون 23 ساله شده ام هنوز در اعماق وجودم دخترکی 16 ساله تنهایی خود را در آغوش کشیده؟ 

16 سالگی ام ک دخترکم ب یکباره زن شد و بار زندگی بردوش کشید حالا شده یک غده سرطانی ک نه جذب میشود و نه میکشد ک راحت کند.... 

هنوز وقتی سنم را میپرسند دخترکم بغض میکند و میگوید 16 و من لب میزنم 23....

و چرا دیگر 17 و 18و 19 و 20 سالگی ام را ب یاد نمی‌آورم 😢

شده ام مثل یک موجود جهش یافته ک از اوج کودکی ب یک باره زنی 30 ساله شد.... 

شاید وقتی سی سالم شد ب آرامش برسم.... 

ان موقع تنو روح و ذهنم ور یک خط قرار خواهند گرفت و اینقدر نامتوازن نخواهم بود

تنی 23 ساله

روحی ک در 16 سالگی مانده

و مغزی ک تلاش میکند و خودخوری میکند و جان میکند ک 30 ساله باشد..... در کنار مردی 35 ساله

دل_نویس💔#

شهرزاد#  

بعد از ازدواج با یک فرد، باید همیشه یادتان باشد که ممکن است در زندگی با اشخاصی زیباتر از او رو به رو شوید. اما تعهد و مسئولیت پذیری یعنی چشم بستن بر هوا و هوس های بعدی و احترام گذاشتن به انتخابی که قبلا داشته اید. ▫️ بعد از ازدواج، ما دیگر حق داشتن رابطه های موازی نداریم و این بهایی است برای داشتن یک فرد دائم که به ما آرامش و امنیت می دهد و با او می توانیم یک زندگی را بسازیم و فرزند داشته باشیم، می پردازیم.▫️ بعد از ازدواج تمام زن های دنیا برای مردها میشوند انسان و نه زن، و برای خانم ها تمام مردهای دنیا میشوند انسان و نه مرد، تمام شد و رفت. اگه امضامو دوس داشتی اینو هم بخون