2777
2789
عنوان

جدیدا دقت کردین آیا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟؟  خیلی دنبال سایت مناسب سنم گشتم پیدا نشد  میسی

اره مخصوص دانش آموزانه

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...

کاش یکم به جای سن به عقل طرف نگاه میکردید من نمی گم کار کسی که مجرد هست بیاد دخالت توی روابط زناشویی بکنه درسته بلکه صد در صد اشتباه هست اما دیگه معیار فهم و عقل رو پای سن نذارید داریم هنوز آدم هایی که با سی و خورده ای سن هنوز پخته نیستن و بی هوا حرف میزنن و رفتار میکنن ولی برعکس داریم آدم 18 یا 20 ساله ای که انقدر با عقل و پسندیده حرف بزنه که آدم لذت ببره من الان خودم 19 رو تموم کردم و مجردم توی تاپیک های زناشویی هم نمیام اما خیلی وقت ها تو خونمون تصمیم نهایی رو من میگیرم یا اینکه حرف منم توی تصمیم های مهم یا بحث ها الویت داره ...لطفا اعتماد به نفس کسایی که قراره تو جامه بیان رو خراب نکنید اجازه احضار نظر بدید درسته نباید به همه چیز نظر بدن ولی حداقل نه اینکه حق صحبت یا حضور تو سایت عمومی رو ازشون بگیرید

❄ Only G♥D ❄