2777
2789
عنوان

#ایده_متن برای درخواست پول از آقا

| مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 126 پست

من با کامنتاتون کیف کردم با اینکه استاتر خودمم

دمتون گرم🤣

ولی قابل توجه باش بعضیا خوششون میان

کلی بنگرین

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕
تشکر😍 خوبم عزیزم مرسی شما چطورین ❤

خواهش میکنم قاداسی... 

الهی همیشه خوب باشی عزیزدلم.. نوه‌ام خوبه ان شاء الله 

ممنون شکر خدا خوبم 🤗💚💛🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا حالا این سبکی پیام نفرستادم 😂😂 

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

😂من بهش میگم داری میری(سرکار) برام پول بزار یا خودم از جیبش بر میدارم بهش میگم از جیبت پول برداشتم 

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
@لاکچریم   @نیکی0   @مائده6525221   @khoday_mer3p    

😂😂😂😂

این قرتی بازیا چیه 

باید بگی هوییییی یاروووو 😐😐😐

پول بده زود 😶😶

تا اونم بگه بیا برو گمشو 😅😅

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
😂😂😂😂 این قرتی بازیا چیه  باید بگی هوییییی یاروووو 😐😐😐 پول بده زود 😶😶 تا اونم بگه ب ...

احسنت احسنت 👌👌👌😁✋

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
احسنت احسنت 👌👌👌😁✋

والا 😐😁

خودش باید بده 😉

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
والا 😐😁 خودش باید بده 😉

بنده خدا استارتر چقدر زحمت کشیده.. فکر کرده.. 

تاپیک این جوری دیدی صدام بزن... 🙃😍🌹

بنده خدا استارتر چقدر زحمت کشیده.. فکر کرده..  تاپیک این جوری دیدی صدام بزن... 🙃😍🌹

چشم 😁✌

خواهش میکنم قاداسی...  الهی همیشه خوب باشی عزیزدلم.. نوه‌ام خوبه ان شاء الله  ممنون شکر ...

الهی شکرر 

فدای شما❤

خوبه عزیزم مرسی😍😘

میشه پروانه🦋شد به هر گلی نشست..🌻اما بهتره مهربون شدو به هر دلی نشست...........❤
الهی شکرر  فدای شما❤ خوبه عزیزم مرسی😍😘

خدانکنه قشنگم زنده باشی عزیزدلم 

خدارو هزاران مرتبه شکر 

خواهش میکنم 😍🌹💕

خواهرت دو روزه نیستش دلم براش تنگ شده