2777
2789
عنوان

بیاید بگم اخر داستان پریا چیشد

1332 بازدید | 33 پست

رضا ک خاست با پرستار ازدواج کنه پنهونی مادر پریا زنگ میزنه برضا وباهاش حرف میزنه وقانعش میکنه برا بچها نامادری نیاره 

و وقتی ک علی خونه جدید پریا رو پیدا میکنه میره سراغش وتهدیدیش میکنه ک پول خونمو بده میخاس خونه مادرشچ بفروشه ک مادرش حق فروشو نداده بوده بهش پولارم ک زده بود ب حساب پریا بلند مدت بودن ب حساب خود مادره بود وفقط میتونسه سودشو ببره خلاصه زنگ میزنه ب مادرش برا کمک مامانشم میگ ب رضا زنگ بزن کمکت کنه اینم زنگ میزنه ب رضا 

خدایا عاقبت همه رو بخیر کن  

و بهش میگه علی دست از سرم بر نمیداره و رضا میگه ادرس خونتو بفرس بیام تهران و منو با علی رو در رو کن و خلاصه میاد تهران وباعلی رودرو میشن ودعواش میکنه ودفتر خاطرات علی رو هم خونده بود ک علی ب پریا چشم داشته وپریا بیگناهه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

و بهش میگه علی دست از سرم بر نمیداره و رضا میگه ادرس خونتو بفرس بیام تهران و منو با علی رو در رو کن ...

وازش میخاد دوباره برگردن و زندگی جدیدی بسازن وپریا قبول میکنه

منم از صبح داشتم میخوندمش 

ولی از یکی از کاربرا فهمیدم ته تهش رضا و پریا دوباره باهم ازدواج میکنن و به هم برمیگردن اتنا هم با یکی از پسرای فامیلشون ازدواج میکنه و بچه اتنا و علی هم سرپرستیشونو رضا و پریا به عهده میگیرن اما علی گراز نفهمیدم چیشد بگیرین بخوابین منه جغد خر هم از دیشب بیدارم و علاف ملت عقده ای گزارش زن

آتنا هم ازدواج میکنه وبچه رو برمیگرده ب خوانواده پدری و رضا دعواش میکنه میگه باید بچتو ببری این همه املاک علی رو خوردی 

اتناهم میگ من ازدواج کردم بچه مال خوتودنه بزار علی بززگش کنه ورضا شکایت میکنه از اتنا واملاکی ک برای بززگ کردن دختره گرفته بود پس میگیره 

وقتی علی بش گفت ک صیغه رو باید تمدید کنن چی سد ک یهو‌رصا سر رسید

رضا بهش گفت که دوباره باهم ازدواج کنن علی تهدیدش کرد اگ قبول کنه به رضا همچیو میگه پریا به رضا جواب مثبت داد اما روز عقد علی میاد با پریا درگیر میشه و پریا بیهوش میشه میرع بیمارستان علی فرار میکنه رضام همچیو میفهمه

درست و غلط رو میشه از هم تشخیص داد مشکل اینه که غلط جذاب ترع