2777
2789
عنوان

تنها دلیل شادی زندگیتون

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 22 پست

پسرم و همسرم و مادرم

کاربر جدید نیستم کاربری اولم سال ۹۸ بود از اسم مستعارم خوشم نمیومد خودم گفتم تعلیقم کنن😉😊خودتون رو دوست داشته باشین😘 همیشه مثبت فکر کنین🥰 تا براتون روزای خوب بیاد😍تیکرمم واسه رسیدن به آرزومه باردار نیستم ولی خیلی دلم میخواد یه روز امضامو عوض کنم بنویسم خدایا شکرت یه داداش یا یه آجی به پسرم دادی🙏به امید اون روز 🤩خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون بخصوص عزیزای نی نی سایتی رو❤🧡💚💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادم .مادرم .همسرم .بچه‌ ی گل و نازنینم.کارم .امیدایی که به خودم میدم .اینکه میرم پیش مشاور .دیگه جونم براتون بگه روزه گرفتن .رانندگی کردن 

میدونم موردای آخر بی ربطن.اما‌برا من شادی محسوب میشن‌

بعد یکی دیگه از شادیای زندگیم‌ اینه که تو بعضی از مسائل دارم رو خودم کار میکنم خداروشکر الان راضی ترم نسبت به قبلنا