2777
2789
عنوان

مامانای گل بیاین لطفا. به تجربه هاتون نیاز دارم.مرسی

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا که لانه گزینی بوده     باید فعلا صبر کنی واسه بیبی چک. گرچه میدونم انتظار سخته. منم ...

سلام عزیزم. اره واقعا خیلی سخته. خداکنه.جمعه میزنم ی تست ببینم چی میشه.جمعه ۴روز ب موعدم مونده اس

ممنونم گلم. خدانکنه😘میگم شما چندروز مونده ب پری تست زدین؟ تخمک گذاریتون کی بود؟

من حامله نیستم هنوز عزیزم این ماه اقدام کردم، تیکرم رو تو امضا توضیح دادم😁 گفتم که منم تو مرحله انتظارم مثل شما

باران کوچولوی قشنگم من و بابایی عاشقتیم  

ولی انقدر دورو برم این چند وقته مامان بوده و تو دوره اقدامشون در جریان بودم و خودم قبل اقدام تحقیق کردم تو این مدت خیلی چیزا دستم اومده، علائم شما هم مثل یکی از خواهر شوهرام بود که گفتم احتمالا لانه گزینی داشتی

باران کوچولوی قشنگم من و بابایی عاشقتیم  
ولی انقدر دورو برم این چند وقته مامان بوده و تو دوره اقدامشون در جریان بودم و خودم قبل اقدام تحقیق ک ...

اها ممنونم. مرسی. من فکرکردم شمام لک دیدی .بله متوجه شدم. ان شاالله همه اونایی ک منتظر بچه ان دلشون شادشه.الهی امین