2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تمام پاهام زگیل زده بود انگشت کوچیکه پام پراززگیل بود.کف پام پرازمیخچه بود وروی دستهام چهارتا زگیل ومیخچجه. یه اشنابهم گفت اگرنخ پول روازبانک بگیری(نخ های ضخیم پول )ونوکشوبسوزونی ونزدیک میخجه وزگیلهات ببری.میخچه ات میسوزه. اولش باورنکردم.حدود ده روز زگیل ومیخجه هاموباهمین نخ سوزوندم وخیلی میسوختم ازدردش.ولی بعدازده روز یه روزدیدم حتی یه دونه ازاونهانیس
خعلی خوشحالم.همین
ازخواب بیدارشدم ودیدم انگشت پام که پرازمیخچه بودپوست داره میندازه.وحتی یه دونه نبودتوکل دستاوپاهام.این تجربه خودمه ومطمئنم اگربادقت روزی چندبارطولانی نخ پولوبسوزونی وفوتش کنی واون حرارتشو بزاری روبدنت بمونه داغ بشه میخچه هات.ده روزه پاک میشه تنت
خعلی خوشحالم.همین
ازبانک .نخ پول یه مقدارضخیمه .اول اتیش بزن نوکشوبعدخاموشش کن.اون نخ همچنان داغ وقرمز میمونه.بعدبزارش نزدیک میخچه هات.داغ هست اذیت میشی یه ذره ولی بخدا ده روزه خوب میشی وراااااااااااااحت
خعلی خوشحالم.همین
منم داشتم ولی سوزوندم و فریز کردم بهتر که نشد هیچ بدتر هم شد برو داروخونه یه دارو هیت مثه لاک ناخنه بگیر بزن روش بعد از چند بار استفاده زود میره.قبلا خارجیش بود الان نیست دیگه اون سری از دکتر پرسیدم گفت هندیش اومده ولی باز ایرانیش بهتره.شوهرمم میخچه کف پاش داشت چندبار زد زود خوب شد

خدایا شکرت...پسر گلم خوش اومدی