2777
2789
عنوان

کرونای وحشی.دعا کنید لطفا

357 بازدید | 26 پست

سلام عزیزان.من به دعاهای شما ایمان دارم.میشه خواهش کنم،التماس کنم ازتون برای پدر و مادرم که کرونا دارن و بیمارستان بسترین دعا کنین.ازتون خوااااهش میکنم به حق این شب عزیز دعاشون کنین.بابام بیماری قلبی دارن خیلی میترسم خیلی.ممنون میشم

همه عمر برندارم سر از این خمارمستی...که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه هردوشون حمد میخونم ب حق همین روزای عزیز انشاا ک زودتر خوب شن همه ی بیمارا. تا میتونید بهشون آب ...

ممنونم واقعا.چشم حتما

همه عمر برندارم سر از این خمارمستی...که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی.

سلام عزیزم حتما دعا میکنیم انشالله سالم و خیلی زود برگردن خونه و سلامتی کامل به دست بیارن ولی برو بیمارستان بگو هر جقدر با شه پول آمپول دارو میدم 

جند تا تو محلمون وضعشون وخیم بود بجه هاش رفتن بیمارستان پول دادن آمپول بود یا دارو نمیدونم ولی سریع حالشون خوب شد

انشاالله خوب میشند منم پدرومادرم ایام عیدکروناگرفتند پدرم توخونه قرنطینه بودوازش نگهداری کردیم ولی مادرم بستری شدچون بیماری زمینه ای داشت آسم وفشارودیابت وچربی یک هفته بستری بودحالش بهترشدمرخصش کردندالانم خوبه خداروشکرفقط وقتی راه میره خسته میشه مشکل دیگه ای نداره واسه پدرومادرتون اگردیابت ندارنداب هویچ واب سیب بهشون بدید خیلی خوبه وبلدرچین روابپزکنیدببریدواسشون وهمچنین تخم بلدرچین