2777
2789
عنوان

سونوی تشکیل قلب برم؟

381 بازدید | 31 پست

سلام.من هفت هفته وپنج روزمه... آیا سه شنبه برم برای سونوی قلب؟ دوهفته پیش به فاصله چهار روز دوتا تست بیبی چک زدم مثبت شد دیگه نرفتم آزمایش بدم...گذاشتم یه بار باهم برم. قبل از سونو لازمه که آزمایش بتا هم بدم؟

خدایا شکرت برای هرچی دادی و ندادی 💚

ازمايش هنو ندادي ميري سونو قلب؟😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره، دوتاسقط داشتم ازبس رفتم دکتر خسنه شدم...گفتم این سری دیرتر برم دکتر

ازمايشتو بايد اول بدي 

حالا دكتر دير رفتي اوكي 

ولي ازمايشو بايد بدي 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

آره البته سونو رو باید دکتر برات بنویسه ،الان اگه بری به امید خدا قلبش تشکیل شده وضربان قلب داره

وای خدا یعنی میشه؟؟؟ دوتاسفط داشتم ،فکر میکنم صدای قلبشو که بشنوم واقعا چه حالی میشم

آره میشه من همین کارو کردم

اخه مگه دکتر نمینویسه؟ 

برم دکتر ممکنه بگه جدا برو 

اصلا ازمایشم مثبت شد کی برم دکتر میشه راهنمایی کنی عزیزم اولین بچمه هیچی نمیدونم

مامانِ نامی🙍‍♂️
زوده یکم دیگه صبر کن ده روز دیگه برو 

میخواستم بیستم برم اتفاقا... اما هیچ مکملی ندارم بخورم... ازطرفی سه روزه که خیلی کم درحد روزی دوقطره لکه قهوه ای میبینم...یه‌کم دلهره کرفتم