2777
2789
عنوان

سونوی تشکیل قلب برم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 31 پست
وای خدا یعنی میشه؟؟؟ دوتاسفط داشتم ،فکر میکنم صدای قلبشو که بشنوم واقعا چه حالی میشم

مگه قبلیا قبل تشکیل قلب سقط شدن؟ آره عزیزم به امیدخدا که صدای قلبشو میشنوی دلم روشنه

من خودم تو ۶هفته و چند روز رفتم صدای قلب داشت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواستم بیستم برم اتفاقا... اما هیچ مکملی ندارم بخورم... ازطرفی سه روزه که خیلی کم درحد روزی دوقطره ...

اگه اینطوره پس زودتر برو سونو .نیازی به آزمایش نیست چون تو ۷هفته سونو نشون میده

اخه مگه دکتر نمینویسه؟  برم دکتر ممکنه بگه جدا برو  اصلا ازمایشم مثبت شد کی برم دکتر میش ...

من دوتا سقط داشتم

میرفتم آرمایش مینوشت، بعد سونو برای ساک... بعدم میگفت دوهفته دیگه بیا برای تشکیل قلب... البته من خیلی زود میرفتم

خدایا شکرت برای هرچی دادی و ندادی 💚
کی رفتید ؟؟؟ من الان برم یعنی قلبش تشکیل شده ان‌شاءالله؟ 

بله عزیزم به امیدخدا تشکیل شده من ۶هفته دوروز رفتم که ساک حاملگی رو ببینم قلبش تشکیل شده بود وصداشو شنیدم دیگه سونو ۸هفته رو نرفتم

مگه قبلیا قبل تشکیل قلب سقط شدن؟ آره عزیزم به امیدخدا که صدای قلبشو میشنوی دلم روشنه  من خودم ...

بله متاسفانه یکیش دوروز قبل از سونوی قلب سقط شد،یکیشم قبل از ۶ هفته...

وای خدا یعنی میشه! الهی آمین

به نظرم حتما زود برو سونو چون اگه خدایی نکرده خارج از رحم باشه برا خودت مشکل پیش میاد.و من تا اونجایی که شنیدم اگه قلب بچه تشکیل نشه خود به خود سقط میشه. پس چه لزومی داره دوباره دوهفته بعد برای تشکیل قلب سونو بدی. مگه فایده ای هم خواهد داشت ... اگه تشکیل نشه خودش می افته....

ولی به دلت بد راه نده...

میخواستم بیستم برم اتفاقا... اما هیچ مکملی ندارم بخورم... ازطرفی سه روزه که خیلی کم درحد روزی دوقطره ...

عزیزم این لکه بینی لانه گزینیه اصلا نترس منم داشتم فقط فردا حتما سونو برو و به دکتر زنان که نشون دادی بهش بگو واسه لکه بینیت دارو مینویسه،به من قرص دوفاستون و شیاف پروزسترون داد لکه بینیم قط شد فقط حوووب استراحت کن

بله متاسفانه یکیش دوروز قبل از سونوی قلب سقط شد،یکیشم قبل از ۶ هفته... وای خدا یعنی میشه! الهی آمین

پس باید این سه ماهه اول خیلی رعایت کنی،چیز سنگین جابجا نکن ،جارو برقی به هیچ عنوان تا قط شدن لکه بینیت نکش ،یکم خودتو تقویت کن به امیدا خدا سالم بعلش کنی 

نه سونوی ساک حاملگی و سونوی قلب

یه سونو مینویسه کلا،بعد میگه دوهفته بعد تکزار کن ، تکرارش هم درصورتیکه قلب تشکیل نشده باشه هستش

پس باید این سه ماهه اول خیلی رعایت کنی،چیز سنگین جابجا نکن ،جارو برقی به هیچ عنوان تا قط شدن لکه بین ...

توکل برخدا... همه امیدم فقط به خود خداست.‌.خسته شدم واقعا دوبار ذوق کردم ونشد...این سری به مامانمم نگفتم ،گفتم تا صدای قلبشو بشنوم بگم که باز خدای نکرده تو ذوقم نخوره