2777
2789

خانوما دخترم 9 ماهشه امروز غروب دیدم همش صورتشو می خارونه بعد رفتم لباسشو زدم بالا هم پشتش هم شکمش و صورتش همش دون دون قرمز شده بود یعنی جوش هم نبود فقط دون دون قرمز مطمعنم ماله گرما هم نیست چون گرما نگهش نداشتم یکم سر لپ هاش جوش داره که ماله بوسیدن خیلی نگرانم نکنه خطرناک باشه.یه وقت ابله نباشه الان عکسم میفرستم 

تیکر تولد 1سالگی دخترمه 👨‍👩‍👧     با افتخار کرد کرمانشاهم💚💚  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه چیز جدید خورده که بهش حساسیت داشته ببین چی بوده دختر من وقتی گوجه می خوره اینجوری میشه

نمیدونم والا دیروز خیار دستش بود با پرتقال .احتمال داره به خاطر اش رشته باشه که بهش دادم 

سلام عزیز مال دختر منم پارسال اونجوری شده بود ولی فکر کنم از گزیدن مورچه یا نمیدونم همچین چیزی بود ب ...

اره خونمون بعضی وقتا موچه داره ولی اخه همه جای بدنش دون دون یعنی همه جاشو گاز گرفته

اره خونمون بعضی وقتا موچه داره ولی اخه همه جای بدنش دون دون یعنی همه جاشو گاز گرفته

والا من که هر چی فکر کردم دیدم کار مورچه باید باشه چون خونه مام مورچه داشت خودتو ناراحت نکن میره خودش ‌.

دختر منم بدتر از مال پسرت شده بود فقط حموم ببر با صابون بشور خودش میره

والا من که هر چی فکر کردم دیدم کار مورچه باید باشه چون خونه مام مورچه داشت خودتو ناراحت نکن میره خود ...

اره فردا میبرمش حموم بعدم دکتر .عزیزم پسر ندارم دختر دارم 😊😊