2777
2789
عنوان

کیا امسال کلاس اولی داشتن؟

547 بازدید | 26 پست

سلام.دوستان.پسر من امسال پیش دبستان بود اما خب انلاین که.بودن با من همکاری نکرد.و.از کلاسش عقبه.حالا میترسم مهر ماه هم اوضاع همین باشه به نظرتون خودم.بهش حروف یاد بدم ی کم جلو.باشه یا مشکل پیش میاد؟

مثلا حرف آ رو کاغذ بنویسم و عکس اهو.و اب و اتش بچسبونم کنارش بزنم به دیوار که اینطوری یاد بگیره.نظرتون چیه؟

همتا اسم خـودمه♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خوب 

چرا که نه 

خودت یاد بده 

من کل حروف رو خودم به دخترم بعد دادم 

همینطور بقیه درسها رو 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.

پسر من ۵ سالشه باهاش ریاضی اول رو کار کردم میخوام نشانه ها و خوندن و نوشتن رو هم کار کنم تو این اوضاع معلوم نیست کلاسها حضوری  میشه یا نه بهتره باهاش کار کنی تا کمتر اذیت بشی

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

مهم نیس همه بچه ها امسال چیزی یاد نگرفتن خود کلاس اولیا هم بعید میدونم امسال آنلاین چیزی یاد گرفته باشن چه برسه ب پیش دبستانیا. مهرماه که رف مدرسه کم کم با بقیه جلو میره نگران نباش

اصلا نگران نباش.پسر من با مدرسه تلویزیونی عالی یاد گرفته.شیوه های اموزشی وتفاوته اینجوری بچه رو گیج ...

مشکلم اینه با اموزش مجازی چیزی یاد نمیگیره میخوام ی کم جلو باشه راحت تر باشیم سال بعد امسال خون به جگرم کرد واقعا

همتا اسم خـودمه♥