2777
2789
عنوان

ازدواجای عجیب و غریب

185 بازدید | 12 پست

اگه تو فامیل یا آشناهاتون ازدواجای عجیب از لحاظ نحوه آشنایی یا مراسمشون داشتین که براتون جالب بوده باشه بیاین تعریف کنین

خودم تو فامیلامون نداشتیم 😳😳

به یک آقایی که ۳۳ سالشون بود و سابقه ازدواج ناموفق داشتن دخترعمه ۲۹ سالم رو معرفی کردیم اما مادرشون گفت دختر کم سن کنترلش راحت تره و آدرس و شماره دخترعموی ۱۸ ساله ام رو برای خواستگاری خواست😐جالبه زن عموم هم بخاطر شرایط خوب مالی اون آقا اجازه داد بیان خواستگاری!

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

یکی رفته بود تو پارک یه شهر دیگه یه پسره دندون پزشک مقیم کانادا از این خوشش میاد و قرار عروسی میزارن  به خانواده هاشون هم تا چند روز قبل عروسی هیچی نمیگن عروسی شون هم ترکیه گرفتن، برام عجیبه چجوری دختره کسی رو که نمیشناخته راضی شده باهاش ازدواج کنه

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اسناهامون با خاله عروس رل میزنه خاله چون مطلقه بود پسره مجرد میخواست پسره هم مطلقه بشه خواهرزاده پونزده سالشو راضی با ازدواج این اقا میکنه بعد چهل روز زندگیشونو‌میپاشونه به عقد این اقا درمیاد و پسر هم بخاطر این خانم دوبار مزدوج شده جلو کل فامیل وایمیسته با خانم ازدواج میکنه

هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره،  رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند
یکی از اسناهامون با خاله عروس رل میزنه خاله چون مطلقه بود پسره مجرد میخواست پسره هم مطلقه بشه خواهرز ...

وااااا بیچاره اون دختر 15 ساله ینی همینجوری گرفتن عقدش کرده همینجوری به این راحتی جداش کردن باز؟؟؟

اینی که میگم خیلی عجیب نیست ولی برای خودم خیلی غیرمنتظره بود هنوزم یادش میفتم ذوق میکنم

دخترخالم یه دختر خیلی ناز و خوشگله با یه خانواده خوب و تک دختر بعد با کسی ازدواج کرد و کلا از زندگیش راضی نبود و جدا شدن و بعدش خیلی اذیت شد کلا روحیاتش با بقیه سازگار نبود همیشه درد دل میکرد میگفت کسی نمیتونه منو درک کنه مامانشم همیشه با حرص میگفت اونی که دوست داری باید بدن برات بسازن یا سفارش بدیم از خارج از کشور بیارن چند سال بعد با یه پسر خیلی خوبه اروپایی آشنا شد و الانم سه ساله ازدواج کردن و خیلی خیلی خوشبخته خداروشکر

خودش سر به سر خالم میزاریم میگیم دیدی سفارش دادیم فرستادن  

وااااا بیچاره اون دختر 15 ساله ینی همینجوری گرفتن عقدش کرده همینجوری به این راحتی جداش کردن باز؟؟؟

ا ه واللله

هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره،  رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند