2777
2789
عنوان

بارداری RHمنفی روگام

33 بازدید | 4 پست

مامانایی که گروه خونیشون منفی روگام استفاده کردن ایا تا حالا براتون پیش اومده تو بارداری هاتون بگن خونتون به RHجنین حساس شده بعد درمانتون چجوری بوده 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر پدر مثبته حتما باید استفاده کنن 

نه یعنی کار از کار روگام گذشته روگام جواب نمیده اینو میگم

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
اگر پدر مثبته حتما باید استفاده کنن 

وگرنه روگام و تو حاملگی اولم هم وسطاش زدم هم بعد زایمان الان سر این نمیدونم چرا اینجوری شده دکتر گفته باید تحت نظر باشم گفتم ببینم کسی تاحالا براش پیش اومده